Πολυμέσα - Multimedia

Βίντεο με τον π. Εφραίμ

13 Οκτωβρίου 2008

Βίντεο με τον π. Εφραίμ

π. Εφραίμ ηγούμενος Ι.Μονής Βατοπαιδίου

Γεννημένος στην Κύπρο , ορφανός ο πατέρας του σκοτώθηκε από τους τούρκους το ’74 , η μάνα του έγινε μοναχή όταν μεγάλωσε τα παιδιά της και από μικρό παιδί στην εκκλησία .
Αυτόν κατηγορεί και λοιδωρεί σχεδόν όλη η ελλάδα .
Οι σύγχρονοι φαρισαίοι λέγονται Ελληνες και βρήκαν αυτόν τον καλόγερο που ο Θεός τον εξέλεξε να τον λασπολογούν νυχθημερόν εβδομάδες τώρα .
Ο ταπεινός εργάτης του Ευαγγελίου φαίνεται στο βίντεο αυτό να κηρύττει το Λόγο του Θεού στην περιβόητη Lada της οδού Καβάλας τα Χριστούγεννα του 2005.(μεγάλο έγκλημα βέβαια να κηρύττεις Χριστό στις εποχές που ζούμε ) Ανθρωπος ικανός προικισμένος με πολλά χαρίσματα παθιασμένος κήρυκας του Χριστού κατηγορείται με ένα ιδιαιτέρως επαχθές έγκλημα που του καταλογίζει η ελληνική κοινωνία :
ότι προασπίστηκε τα συμφέροντα του μοναστηριού του και δεν άφησε την περιουσία του μοναστηριού του στους βοσκούς καταπατητές , οικοπεδοφάγους και άλλους επιτήδειους !
Τέτοιος διασυρμός και τέτοια λασπολογία δεν υπάρχει προηγούμενο στην πρόσφατη εκκλησιαστική ιστορία της Ελλάδοος . Πρέπει να γυρίσουμε σχεδόν 100 χρόνια πίσω στην εποχή του Αγίου Νεκταρίου.

Δείτε το βίντεο στο

http://www.dailygreece.com/2008/10/post_346.php