Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Ψεύτικες μηνύσεις, εκβιασμοί και βίντεο…

15 Νοεμβρίου 2008

Ψεύτικες μηνύσεις, εκβιασμοί και βίντεο…

iron-moneyO άνθρωπος που ζητάει να γίνει το παζάρι για να μην δώσει τα στοιχεία είναι ο κ.Κουκουβίνος-σύζυγος της κ.Σωτηροπούλου που κατέθεσε ότι πήγαν να την σκοτώσουν οι μοναχοί και ότι ήξερε ο πρωθυπουργός. Ο ΑΝΤ1 αποκάλυψε το θέμα με τον Ν.Ευαγγελάτο στο δελτίο ειδήσεων. Την διέψευσαν αρκετοί μέχρι τώρα. Μόνο που είδαμε video ένα παζάρι από τον σύντροφο της να παζαρεύει και να ζητάει κτήματα και χρήματα για να μην βγάλει στην φόρα ότι στοιχεία έχει και ότι η μήνυση που έκανε είναι …μουσαντένια!

Μάλλον τα πράγματα είναι δύσκολα για τον ίδιο τον δικηγόρο…

Ένα βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τώρα ο Ν.Ευαγγελάτος με τον Μ.Κουκοβίνο να φαίνεται ότι εκβιάζει επιχειρηματία για την υπόθεση της Ι.Μ.Βατοπαιδίου. Μάλιστα θα το πάει στον εισαγγελέα ο ΑΝΤ1 και το βίντεο έχει άμεση σχέση με τον Πάπιστα(εταιρεία που πήρε τα οικόπεδα από το Βατοπαίδι ο οποίος και εκβιάζεται. Είναι ο Κύπριος επιχειρηματίας απο κατέγραφε τον Κουκουβίνο.Είναι έτσι ή όχι κ.Κουκοβίνε;

“Μπορώ να προμηθεύσω στοιχεία στο Ελληνικό δημόσιο με το οποίο θα αποδειχθεί ότι έχουν κάνει οι δικοί μου. Κανονίστε την αμοιβή την δική μου. Θέλω ένα ακίνητο και μια αμοιβή για μένα 80.000 ευρώ. Το οικόπεδο κάνει 300.000 ευρώ. Καθαρά και τίμια. Με τα χρήματα παίρνετε όλα τα στοιχεία και παραιτούμαστε της ιστορίας και δίνω στο Ελληνικό δημόσιο ότι έγγραφο υπάρχει”

Ένας εισαγγελέας ρεεεεεε

Σχετικά άρθρα:

Και φονιάδες οι βατοπαιδινοί;

Δικαστικό πραξικόπημα κατά της Μονής Βατοπαιδίου

Κόλαφος για τους Αρεοπαγίτες η αναφορά Βατοπαιδίου

4ο μέρος: Καταθέσεις «φωτιά»: Οι πρόεδροι των δικηγορικών συλλόγων Θράκης

Μέρος 3ο: Καταθέσεις «φωτιά»: Απειλές και μυστικές συνομιλίες – Ο άγιος Ξάνθης

2ο μέρος: Καταθέσεις «φωτιά»: Ο Μητροπολίτης Ξάνθης

Καταθέσεις «φωτιά»: Ο Μητροπολίτης Ξάνθης (1ο μέρος)

Πηγές:

http://troktiko.blogspot.com/2008/11/blog-post_1283.html

http://troktiko.blogspot.com/2008/11/video_8320.html