Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Νά τα στοιχεία με τά οποία επιχειρoύν να στείλουν τόν Ρουσόπουλο στό ειδικό δικαστήριο. Δείτε τα, έχουν πολύ ενδιαφέρον.

18 Νοεμβρίου 2008

Νά τα στοιχεία με τά οποία επιχειρoύν να στείλουν τόν Ρουσόπουλο στό ειδικό δικαστήριο. Δείτε τα, έχουν πολύ ενδιαφέρον.

clowns-at-tribunalΑντιγράφω απο το Εθνος τό οποίο έχει εξάλλου το θέμα πρωτοσέλιδο.
Προσέξτε τα στοιχεία.
Ο κ Αποστολίδης άκουγε το όνομα Θοδωρής, Θοδωρής….
Ο κ. Ντάσκας καί ο κ. Βλάχος έτσι το λένε ρε παιδί μου, δεν έχουν στοιχεία…
Και του κ. Ξυνίδη τού μετέφεραν κλπ κλπ…
Μιλάμε γιά κωμωδία…..
Διαβάστε λοιπόν το ρεπορτάζ τού Εθνους αναλυτικά. (Είναι πλήρες, το έβαλα όλο.)
….Το όνομα του Θοδωρή Ρουσόπουλου καταγράφεται αρκετές φορές στα πρακτικά των συνεδριάσεων της Εξεταστικής Επιτροπής.
Ο προσωπικός σοφέρ του ηγούμενου Εφραίμ και του μοναχού Αρσένιου, Αγγ. Αποστολίδης, επιβεβαίωσε πως είχε μεταφέρει τον μοναχό μία φορά στο σπίτι του Θ. Ρουσόπουλου στο Π. Ψυχικό, αλλά και 2-3 φορές στο Μέγαρο Μαξίμου. Κατέθεσε μάλιστα πως άκουγε συνέχεια στις συζητήσεις των δύο μοναχών το όνομα «Θοδωρής», «Θοδωρής, «Θοδωρής», συνδέοντας – όπως είπε – το όνομα αυτό με τον πρώην υπουργό Επικρατείας.
Ο δημοσιογράφος Ι. Ντάσκας κατέθεσε ότι πάνω από τον Π. Δούκα ήταν ο Θ. Ρουσόπουλος, ενώ και ο δημοσιογράφος Γ. Βλάχος τον «φωτογράφισε» ως συντονιστή, κάνοντας λόγο για «πρώην υπουργό που δεν ήταν εκλεγμένος».
Ο πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης, Θ. Ξυνίδης, κατέθεσε πως όσοι συμμετείχαν στη συνάντηση του Μαξίμου του μετέφεραν ότι ο Θ. Ρουσόπουλος είχε πει ότι «το ιδιοκτησιακό καθεστώς έχει τελειώσει υπέρ της Μονής», ενώ το ίδιο κατέθεσε και ο πρώην δήμαρχος Βιστωνίδας Β. Τσολακίδης, ο οποίος αναφέρθηκε σε επιστολή του νομάρχη Ροδόπης, Γ. Παυλίδη, στην οποία επισημαίνει ότι στη συνάντηση με τον κ. Ρουσόπουλο «ήταν διαφανής και εγγυημένη στο περιεχόμενό της υπέρ των δικαίων μας…», κάτι που ανατρέπει τη θεωρία του πρώην υπουργού ότι ήταν «αναρμόδιος».

Πηγή: http://jimmy278.blogspot.com/2008/11/blog-post_5734.html