Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

“Θέλω ένα ακίνητο και όχι τέσσερα, που κάνουν 1.200.000. Σου μιλώ πεντακάθαρα και όμορφα. Πεντακαθαρίδης.”

19 Νοεμβρίου 2008

“Θέλω ένα ακίνητο και όχι τέσσερα, που κάνουν 1.200.000. Σου μιλώ πεντακάθαρα και όμορφα. Πεντακαθαρίδης.”

fistΜερικά πράγματα κρίνονται (καί) από τις λεπτομέρειες.
Εχει σημασία το λεξιλόγιο τού κ. Κουκοβίνου.
Μιλάει παντελονάτα, αντρίκια.
Καθαρά.
Πεντακαθαρίδης.
Η αίσθηση ότι αυτό πού γίνεται είναι όχι μόνο ηθικό καί καθαρό αλλά καί κάτι παραπάνω. Εχει τη μαγκιά τού καθαρού, τού άνδρα.
Εχουμε χάσει τη μπάλα πλέον….
Γράφει ο ελεύθερος τύπος.
Στην αρχή της συνάντησης, ο δικηγόρος φαίνεται να ζητά από τον Αθ. Πάπιστα, μέσω του Μ. Καραμπέρη, τέσσερα ακίνητα για λογαριασμό των πελατών της κας Σωτηροπούλου, για να υποχωρήσει αργότερα σε… εκπτώσεις. «Σου μιλώ παντελονάτα. Θέλω ένα ακίνητο και όχι τέσσερα, που κάνουν 1.200.000. Σου μιλώ πεντακάθαρα και όμορφα. Πεντακαθαρίδης. Θέλω να δώσω το ακίνητο σε ένα πραγματικά φουκαρά και φτωχό και μια αμοιβή για μένα 80.000. Το όφελος το δικό μου. Το όφελος το δικό σας, είναι ένα εκατ. ευρώ. Το οικόπεδο που ζητάω κάνει 300.000, εγώ ζητάω 80.000 ευρώ κι εσείς έχετε κέρδος 820.000. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει οικόπεδο, δύο κατοστάρικα» ακούγεται να λέει ο δικηγόρος……
…..Από το βίντεο προκύπτει ότι ο Μ. Κουκουβίνος καταφεύγει στον Μ. Καραμπέρη, επειδή με αυτόν μπορεί να συνεννοηθεί. «Μην με ξαναβάλεις να μιλήσω με τον Πάπιστα. Ή θα με σκοτώσει ή θα τον σκοτώσω… Ξέρεις, έχει αυτό το ύφος το ψυχρό που δεν το γουστάρω. Τέτοιες μαγκιές του Πάπιστα και του Χατζηαλεξάνδρου δεν τις γουστάρω. Δεν μπορώ να μιλήσω με Πάπιστα ούτε με Χατζηαλεξάνδρου» εμφανίζεται να λέει ο κ. Κουκουβίνος.

Πηγή: http://jimmy278.blogspot.com/2008/11/1200000.html