Σχόλια αναγνωστών

“ΠΟΛΙΤΗΣ” και Μητροπολίτης Αθανάσιος

20 Νοεμβρίου 2008

“ΠΟΛΙΤΗΣ” και Μητροπολίτης Αθανάσιος

politis-athanasiosΤο τι μένος έχει αυτή η εφημερίδα ή άτομα που δουλεύουν σ’ αυτήν με τον Μητροπολίτη Αθανάσιο δεν λέγεται. Προσπαθούν με κάθε τρόπο να βρουν κάτι να πουν. Τώρα θυμήθηκαν το Βατοπαίδι και φαντασιώνονται «ιερές συναλλαγές» με τον μ. Αθανάσιο.
Άλλοτε τον κατηγορούσαν ότι άρχισε να κάνει ομιλίες στην Λευκωσία για να αυξήσει τις ψήφους τους στις εκλογές. Οι δύστυχοι όμως δεν είχαν ούτε το απαραίτητο δημοσιογραφικό δαιμόνιο να δουν πότε ξεκίνησε να τις κάνει Διαψεύσθηκαν αφού τις είχε ξεκινήσει το 1992 πολύ πριν τις εκλογές (2006).
Κατά την διάρκεια των εκλογών μιλούσαν για συναλλαγές του Αθανασίου με άλλους μητροπολίτες.
Ακολούθως την πάτησαν παταγωδώς με την υπόθεση του π. Ισαάκ και τον υποτιθέμενο φίλο του με τον οποίο δήθεν διατηρούσε σχέσεις. Ο ίδιος προ μηνών ζήτησε δημοσίως συγγνώμη και παραδέχθηκε ότι έλεγε ψέματα. Φυσικά ο «ΠΟΛΙΤΗΣ» μας έκανε τον κινέζο.
Αλλά από ότι φαίνεται οι ανακαλύπτοντες φοβερά σκάνδαλα δημοσιογράφοι συνεχίζουν. Δεν βάζουν μυαλό.
Πρωτοσέλιδο σήμερα 18/11 : Άλλα λέει ο Εφραιμ κι άλλα ο Αθανάσιος. Είναι κολλητοί σας και τους αποκαλείτε έτσι; Που είναι το στοιχειώδες : πάτερ. Μάλλον τους ξέρετε καλά. Λίγος σεβασμός δεν θα έβλαπτε. Παίρνετε ψευδοδημοσιεύματα από ψευδοπληροφορίες Ελληνικών εφημερίδων και τα αναμειγνύετε με σάλτσα που μόνο εσείς καλά ξέρετε να φτιάχνετε και την σερβίρετε πρωτοσέλιδο.
Όταν ο π. Εφραίμ μίλησε για τα λεφτά που θα κάνει δωρεάν για την ανοικοδόμηση του γηροκομείου δεν είπε τα έδωσα , είπε υποσχέθηκα ότι θα δοθούν. Και ο πιο αδαής καταλαβαίνει ότι τώρα που έχουν παγοποιηθεί οι λογαριασμοί της μονής Βατοπαιδίου χρήματα δεν μπορούν να σταλούν. Από την άλλη ο μητροπολίτης Λεμεσού τι είπε; είπε ότι δεν έλαβε χρήματα. Αφού δεν μπορούν να έρθουν τα χρήματα πώς να τα πάρει.
Πριν να βάζετε πομπώδη πρωτοσέλιδα καλύτερα είναι να ερευνάτε το θέμα και προπαντώς να σκέφτεστε τι γράφετε γιατί όπως ανέφερα και προηγουμένως δεν είναι η πρώτη φορά που διαψεύδεσθε παντελώς .

Νέαρχος Παναγή
Οδοντίατρος -Ορθοδοντικός