Πολυμέσα - MultimediaΣυνεντεύξεις

Η αλήθεια για την αδελφότητα της Μονής Βατοπαιδίου

4 Δεκεμβρίου 2008

Η αλήθεια για την αδελφότητα της Μονής Βατοπαιδίου

loulis-kon7 Μαΐου 2006 – Κυριακή των Μυροφόρων – εορτασμός των 16 χρόνων από την κοινοβιοποίηση της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου

Ακούστε την αλήθεια για την εγκατάσταση της Αδελφότητας του Γέροντα Ιωσήφ στην Ιερά Μονή Βατοπαιδίου! Μάθετε την αλήθεια από έναν από τους συντελεστές για την εγκατάσταση της νυν Αδελφότητας της Μονής·… ακούστε τον κ. Κωνσταντίνο Λούλη να διηγείται με πολλή συγκίνηση, την Κυριακή των Μυροφόρων του 2006, στην Ιερά Μονή Βατοπαιδίου, στον εορτασμό των 16 χρόνων από την κοινοβιοποίηση της Μονής, τα γεγονότα της γνωριμίας του με τον Γέροντα Ιωσήφ και την Αδελφότητά του, της εκγαταβίωσης αυτής της Αδελφότητας στην Μονή Βατοπαιδίου και της κοινοβιοποίησης της Μονής και ενθρόνισης του Ηγουμένου Εφραίμ. Μάθετε επίσης την αλήθεια και για την αποστολή του πατέρα Αθανάσιου (νυν Λεμεσού) στην Κύπρο από τον Γέροντα Ιωσήφ με την «προφητεία» ότι θα γίνει Μητροπολίτης!

Ακούστε μια αληθινή μαρτυρία, μια αληθινή διήγηση των τότε γεγονότων από έγκυρο πρόσωπο! Η ομιλία έγινε στις 7 Μαΐου 2006, Κυριακή των Μυροφόρων, στην Ιερά Μονή Βατοπαιδίου.

loulis-im-batopaidiou-7-5-2006-kyriaki-ton-myroforon