Υπόθεση Μονής Βατοπαιδίου

Η κατασκευή ψυχωτικών «κινημάτων»

8 Δεκεμβρίου 2008

Η κατασκευή ψυχωτικών «κινημάτων»

terrorism1Βρισκόμαστε σε μια μακάβρια εποχή που το εικονικό αντικαθιστά το πραγματικό, το πλαστό το αυθεντικό: εικονική οικονομία, εικονικά κόμματα, εικονική τρομοκρατία, εικονική «αλήθεια» του τηλεθεάματος, εικονικοί «άνθρωποι»: Παντού η πραγματικότητα δίνεται πλαστή, αλλοιωμένη και μασκαρεμένη.
Οι αυτοκράτορες του πλανήτη έχουν αναγάγει σε επιστήμη την κατασκευή του εικονικού και πλαστικού. Σε προνομιακό μέσο άσκησης της πολιτικής έχει αναχθεί η πλαστή και κατασκευασμένη τρομοκρατία, για την οποία, αναλυτικά έχουμε μιλήσει πολλές φορές και από πολύ παλιά.
Αυτό που μας διέφυγε ήταν μία από τις ουσιώδεις πτυχές αυτής της τρομοκρατικής στρατηγικής: Η κατασκευή πλαστών, τρομοκρατικών και ψυχωτικών «κινημάτων».
Η ιστορική μετάλλαξη της παραδοσιακής αριστεράς και… τα «ανοικτά σύνορα» επέφεραν ένα τέτοιο γιγάντιο ιδεολογικό και πολιτικό παροπλισμό στο εργατικό και λαϊκό κίνημα, μια τέτοια αποσύνθεση των οργανώσεών του που επέτρεψαν στους πλανητικούς μηχανισμούς του κεφαλαίου όχι μόνο να το ευνουχίσουν, προσωρινά, παντελώς, αλλά και να το αντικαταστήσουν με πλαστά και εικονικά «κινήματα», ψυχωτικών, δηλαδή τρομοκρατικών, φασιστικών εκδηλώσεων.
Ο παγκόσμιος καπιταλισμός δούλεψε συστηματικά, σχεδιασμένα και πολύχρονα γι’ αυτό, πάνω στη δοκιμασμένη αυτοκρατορική στρατηγική της τρομοκρατίας και της προβοκάτσιας. Κατασκεύασε τους «αριστερούς αγωγούς» και τις ιδεολογικές εστίες (ιδρύματα Σόρος κ.λπ), τα «τάγματα εφόδου» (τους ποικιλόχρωμους κουκουλοφόρους) και χρησιμοποίησε τους «χρήσιμους ηλίθιους» της ενσωματωμένης «αριστεράς»: πλοκάμια ενός γιγάντιου και καλοπληρωμένου παρακρατικού μηχανισμού, με συνισταμένη τα ΜΜΕ.
Έτσι από τη φάση της κατασκευής της πλαστής και κατασκευασμένης «αριστερής» τρομοκρατίας περάσαμε στην κατασκευή πλαστών «αριστερών» τρομοκρατικών «κινημάτων».
Τα γεγονότα που ζούμε το αποτυπώνουν αυτό δραματικά. Μόνο όσοι έχουν ιδεολογικές και πολιτικές τσίμπλες στα μάτια, καθώς και τα αόμματα κοινωνικά κατακάθια (υποπροϊόντα της καπιταλιστικής σήψης) δεν μπορούν να διακρίνουν ότι οι «κινηματικές» ψυχώσεις των καταστροφών και βανδαλισμών που ζούμε ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ένα καλά δουλεμένο και οργανωμένο σχέδιο των διεθνών παρακρατικών μηχανισμών τρομοκρατίας και προβοκάτσιας.
Μόνο οι σαρακοφαγωμένοι εκλογικοί μηχανισμοί και ο κομματικός κρετινισμός δεν θέλει να διακρίνει ότι αυτά που ζούμε δεν έχουν καμιά σχέση με τις κοινωνικές και πολιτικές ορίζουσες των λαϊκών κινημάτων, αλλά αποτελούν οργανωμένο σχέδιο υποδαύλισης τυφλών, ψυχωτικών, τρομοκρατικών καταστροφών. Σχέδιο πυροδότησης φασιστικών, τρομοκρατικών ψυχώσεων αγέλης.
Ένα πλαστό, εικονικό «κίνημα» που δεν έχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ καμία σχέση με τους μηχανισμούς της κοινωνικής (ταξικής) και πολιτικής συνείδησης. ΟΧΙ μόνο δεν αναιρεί στο ελάχιστο το καπιταλιστικό σύστημα, αλλά αντίθετα το στηρίζει και εδραιώνει τις πλέον μακάβριες πολιτικές εκβλαστήσεις του: Το πλανητικό παρακράτος.
Οι γενικοί, στρατηγικοί στόχοι αυτής της μαζικής τρομοκρατίας είναι:
α). Η τρομοκράτηση της κοινωνίας συνολικά.
β). Η μετατροπή της λαϊκής οργής και των κοινωνικών αντιστάσεων σε διάχυτη τρομοκρατία του «όχλου». ΟΧΙ, δηλαδή οργανωμένος κοινωνικός και πολιτικός αγώνας με στόχους και προοπτικές, αλλά τυφλή, απολιτική, βάρβαρη και καταστροφική εκτόνωση του κοινωνικού θυμού.
γ). Η περαιτέρω καταστροφή και υπονόμευση των πραγματικών και αυθεντικών εργατικών και λαϊκών κινημάτων. Τέτοιες ανεξέλεγκτες ψυχωτικές καταστάσεις δεν ισχυροποιούν απλώς τους πολιτικούς (κόμματα) και κρατικούς κατασταλτικούς μηχανισμούς, αλλά προκαλούν και μια τέτοια ψυχολογία τρόμου που αναχαιτίζει τις διαθέσεις και την λαϊκή αγανάκτηση (το αυθόρμητο) να μετουσιωθούν σε μαζικές λαϊκές εκδηλώσεις αντίστασης και αγώνα.

Γι’ αυτό και προβάλλοντα τόσο θεαματικά από τη δικτατορία του θεάματος και από τους προπαγανδιστικούς μηχανισμούς του συστήματος. Αν και στο ελάχιστο αυτές οι «ψυχώσεις» που τροφοδοτούν τόσο ξεδιάντροπα οι «αριστεροί» γενίτσαροι (ΣΥΡΙΖΑ και ΣΙΑ) απειλούσαν το καθεστώς ή συνειδητοποιούσαν τον ελληνικό λαό, τότε θα είχαν κτυπηθεί και καταλυθεί αγρίως. Δεν θα διαφημιζόντουσαν τόσο υστερικά από τους μηχανισμούς του συστήματος.
Αν δεν ήταν πλαστό, εικονικό και κατασκευασμένο αυτό το «κίνημα» θα ήταν ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετική η στάση των καθεστωτικών δυνάμεων. Όταν σε προβάλλει και σε διαφημίζει το καθεστώς της δικτατορίας του θεάματος τότε είσαι γρανάζι αυτού του καθεστώτος. Αυτή την απλή ιστορική αλήθεια δεν θέλουν να αντιληφθούν τα κόμματα που μιλούν στο όνομα του σοσιαλισμού!!!

Ειδικοί και άμεσοι πολιτικοί στόχοι:
Τους έχουμε περιγράψει και αναλύσει διεξοδικά: Αποδόμηση και αναπαλαίωση του σάπιου κομματικού τοπίου, μέσα από το γκρέμισμα του Καραμανλή και την επιβολή ενός κομματικού τοπίου ολοκληρωτικά υποταγμένου στις βουλές των Αμερικανών δυναστών της υφηλίου. Ενός τοπίου κομματικών προτεκτοράτων…

Πηγή: http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2918&postdays=0&postorder=asc&start=15