Σχόλια αναγνωστών

Λιμουζίνες, μπράβοι, χλιδή κτλ. κτλ. κτλ….

13 Δεκεμβρίου 2008

Λιμουζίνες, μπράβοι, χλιδή κτλ. κτλ. κτλ….

critical_mass_mediaΠρος αρθρογράφο εφημερίδας “ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ”

κ. Κωνσταντίνου Κώστα στη στήλη του ‘Κατά Βαρβάρων’

Κύριε Κωνσταντίνου,

διάβασα το άρθρο σας (από το internet) για κάποιο ιατρό που παρασύρθηκε για το θέμα του Εφραιμ αλλά όταν άκουσε για τον π.Κυπριανό και την παρουσία της Παναγίας άλλαξε γνώμη για τον γ.Εφραίμ (θετική).

Τυχαίνει να είμαι και εγώ ένας μη έχων βήμα να εκφραστώ ταπεινός γιατρός (μικρός σε ηλικία). Νομίζω ότι δεν είμαι παρανοϊκός, ούτε σε σέκτα εντάχθηκα ούτε σε σέκτα πρόκειται. Αντιθέτως επειδή πιστεύω στο Χριστό πιστεύω και σε θαύματα . Θαύματα έχουν συμβεί σε μένα και σε 3-4 άτομα στον περίγυρο μου. Πιθανόν όλα αυτά να σας προκαλούν γέλιο και ίσως δικαία για σας. Εμένα μου προκαλούν γέλιο επί παραδείγματι πρωτοσέλιδα σας τα οποία πολλές φορές σας εκθέτουν ως εφημερίδα (βλέπε κατηγορίες π .Ισαάκ, ο ομοφυλόφιλος παραδέχθηκε ότι έλεγε ψέματα- η εφημερίδα έκανε τον Κινέζο, επίσης όταν ο π. Εφραίμ μίλησε για τα λεφτά που θα κάνει δωρεάν για την ανοικοδόμηση του γηροκομείου δεν είπε τα έδωσα , είπε υποσχέθηκα ότι θα δοθούν. Και ο πιο αδαής καταλαβαίνει ότι τώρα που έχουν παγοποιηθεί οι λογαριασμοί της μονής Βατοπαιδίου χρήματα δεν μπορούν να σταλούν. Από την άλλη ο μητροπολίτης Λεμεσού τι είπε; είπε ότι δεν έλαβε χρήματα. Αφού δεν μπορούν να έρθουν τα χρήματα πώς να τα πάρει, πάλι διάψευση)…

Επίσης κάτι που με στενοχώρησε ιδιαιτέρα και από αλλά μέσα ενημέρωσης όταν λέχθηκε για τους bodyguard. Στο μετόχι πήγαν ο γέροντας Εφραίμ μαζί με άλλο κόσμο για Θεία λειτουργία. Εύχομαι ούτε σε σας , ούτε σε εμένα να συμβεί αλλά οι δυο μαυροφορημένοι άντρες που ακούσατε ότι ήταν bodyguard , είναι γνωστά άτομα(Κύπριοι) , πατέρας και υιός οι οποίοι έχασαν ένα μήνα πριν τον μικρό υιό και αδελφό από λευχαιμία. (Σ.Σ. δείτε Οι “μπράβοι” του π.Εφραίμ)

Σας φαίνονται για bodyguard, εμένα μου φαίνονται για θλιμμένοι άνθρωποι.

Η μαύρη λιμουζίνα δήθεν με τα δήθεν μαύρα τζαμιά ήταν SKODA SUPERB. Πολυτέλεια μιλάμε. Στη χώρα μας και ποιος δεν έχει Porsche Cayenne ή έστω ένα ταπεινό E class 200. Θα σας στείλω και φωτογραφία εγώ που δεν είμαι δημοσιογράφος. (Σ. Σ. δείτε το
Αποκαλυπτικό φωτορεπορτάζ!Η… ηγετική εμφάνιση του Εφραίμ Βατοπαιδινού στη Βουλή!)

Εμείς κ Κωνσταντίνου είμαστε βλάκες , δεν είμαστε έξυπνοι σαν εσάς το δημοσιογράφο και τα πιστεύουμε όλα. Βλάκες είμαστε γιατί αγοράζουμε κιτρινοφυλλάδες που αν τολμήσει και στείλει κάποιος άρθρο με το οποίο δεν συμφωνείτε καταλήγει στο trash του email. Ξέρω ότι ούτε που θα μπείτε στον κόπο να απαντήσετε αλλά πολλές φορές η απάντηση έρχεται με άλλο δυστυχώς τρόπο για μας και αναρωτιόμαστε γιατί.

Θα σας στείλω ένα άρθρο που έγραψα με επιφύλαξη μήπως μερικοί σαν εσάς με θεωρήσουν γραφικό ή κατ’ εσάς παρανοϊκό ή βλάκα. Επί του θέματος της βλακείας ο Einstein είχε πει: δυο πράγματα είναι απέραντα , το συμπάν και η βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι σίγουρος.

Υπ’ όψη ότι διατηρώ την αυτοκυριαρχία μου και δεν έχω γίνει υποχείριο κανενός. Ούτε γκουρού ούτε κανενός άλλου. Και μην έχετε την εντύπωση ότι κατέχετε το απόλυτο της αλήθειας και ότι ως άλλος Μεσσίας θα μας απελευθερώσετε από την πλάνη μας.

Η μόνη πλάνη που διακατέχει τους ξερόλες και τους δήθεν είναι η βλακεία, καθημερινό και επαναλαμβανόμενο στοιχείο της κοινωνίας μας. Άλλωστε γι΄αυτό o Einstein αναγκάστηκε να τους μνημονεύσει.

p Efraim Car

Ο Εφραίμ με τη λιμουζίνα της SKODA (πω ρε παιδί μου ο τυχερός), με φιμέ τζάμια (που βλέπεις όμως ποιος κάθεται μέσα) , με τους μπράβους (δικηγόροι, οδηγός-δεν ξέρει να οδηγεί ο γέροντας, δυο υπάλληλοι της βουλής με καρτελάκια στο σακκάκι)

Το άρθρο που του έστειλα είναι το ‘ΤΑ ΑΔΗΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΥΦΙΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΣΟΥ ΕΔΗΛΩΣΑΣ ΜΟΙ (..και ο Νίκος Χατζηνικολάου)’ το οποίο δημοσιεύσατε πρόσφατα στην ιστοσελίδα σας.

Ταπεινά


Παναγή Νέαρχος

Οδοντίατρος Ορθοδοντικός