Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Συνειδητά ψέμματα των δημοσιογράφων για τα χρυσόβουλα του Βατοπεδίου!

17 Δεκεμβρίου 2008

Συνειδητά ψέμματα των δημοσιογράφων για τα χρυσόβουλα του Βατοπεδίου!

european-union-flagΤο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αδειάζει τους δημοσιογράφους!

Η ισχύς των Οθωμανικών Φιρμανίων αναγνωρίζεται από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, όπως επίσης και η αρχή της Διαδοχής των Κρατών.
Πότε θα εκπαιδεύσετε τους αλητήριους δημοσιογράφους που παραπλανούν τον λαό! Καταντήσαμε ένας λαός αγραμμάτων, που αγόμεθα και φερόμεθα από τα ΜΜΕ, που καθορίζουν την πολιτική ατζέντα!
Δεν υπάρχει στην Ελλάδα μεγαλύτερη αλητεία από την δημοσιογραφία!
Μετά από αυτό, δίκαια νομίζω πως όλοι μας πρέπει να αναρωτιόμαστε: Πόσα να είναι τα λεφτά που έχουν εισπράξει; Έχουν ανοίξει τους δικούς τους τραπεζικούς λογαριασμούς, για να γνωρίζουμε πόσο πληρώνονται αυτή την δυσωδία που μας μεταφέρουν;
Και για το αληθές των γραφομένων κάντε κλικ… εδώ
Το ιστολόγιο σας παρακαλεί να καταθέσετε και την δική σας γνώμη σχετικά με τους σκυμένους δημοσιογράφους και όχι γι αυτούς που αντιστέκονται και ηθικά συνεχίζουν να εργάζονται τιμώντας το επάγγελμά τους. Η γνώμη σας είναι χρήσιμη για να τους σταλεί το μήνυμα πως “τους πήραμε χαμπάρι” και πως δεν είναι δυνατόν, δεν επιτρέπουμε εμείς οι απλοί πολίτες να μας κυβερνούν αυτοί που μας προδίδουν και μας λένε ψέμματα καθημερινά, να μας κυβερνούν και να μας καταγγέλουν συνεχώς ψεύδη, για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους αφεντικά και για να μην χάσουν το “βόλεμά” τους.

Πηγή: http://kostasxan.blogspot.com/2008/12/blog-post_7987.html