Ειδήσεις και ΑνακοινώσειςΣχόλια αναγνωστών

Θα πάρουμε την Πόλη; Προφητείες για την διάλυση της Τουρκίας

24 Δεκεμβρίου 2008

Θα πάρουμε την Πόλη; Προφητείες για την διάλυση της Τουρκίας

cross-in-sunΠάντοτε μου έκανε εντύπωση ότι και οι παλαιές προφητείες και οι νέες έλεγαν ότι, «θα πάρουμε την Πόλη». Αυτό μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και έτσι ασχολήθηκα με αυτό το θέμα πολύ καιρό.

Εδώ πρέπει να διασαφηνίσουμε πρώτα ότι ΔΕΝ θα πάρουμε την Πόλη! Θα μας την δώσουν. Γιατί; Επειδή έτσι θα συμφέρει όλους (και όχι επειδή μας αγαπάνε). Η Τουρκία θα εξαφανιστεί από τον χάρτη, καθώς είναι γραμμένο σε πάρα πολλές προφητείες. Το 1/3 των Τούρκων θα βαπτιστεί (ήδη γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πάρα πολλοί κρυπτοχριστιανοί), το 1/3 θα σκοτωθεί και το άλλο 1/3 θα διασκορπισθεί στα βάθη της Ασίας.

Στο 14ο κεφάλαιο μιας ανώνυμης προφητείας γραμμένης γύρω στο 1053 η οποία βρίσκεται στην Μονή Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους, γράφει:… «Νίκη Ορθοδόξων λαών και γενική σφαγή Αγαρηνών υπό Ορθοδόξων». Επίσης ο άγιος Ταράσιος Κωνσταντινουπόλεως λέει «…Τούτου γενομένου εγερθήσεται πόλεμος και απολεσθήσεται πας ο λαός ο άπιστος». Εννοεί τον πόλεμο μεταξύ Ορθοδόξων (Ρώσσων) και ΝATOικών στο έδαφος της Τουρκίας.

Υπάρχουν βέβαια και άλλες προφητείες (π.χ. του αγίου Ανδρέα δια Χριστόν Σαλού) όμως τις παραλείπουμε για λόγους συντομίας.

Αξιοσημείωτο είναι ότι αν πριν λίγα χρόνια η διάλυση της Τουρκίας θα μπορούσε να θεωρηθεί σαν ένα παραμύθι, σήμερα δεν έχουμε ανάγκη για προφητείες πλέον. Π.χ. ένας Αμερικανός διπλωμάτης σε κάποια υψηλή θέση είπε ότι «Η Τουρκία είναι σαν ένα άνθρωπο που πέφτει από ένα ουρανοξύστη, έφτασε στο 2ο όροφο, και λέει ”I΄m OK”». Αν είστε ενημερωμένοι στα πολιτικά-στρατηγικά θέματα θα δείτε ότι η Τουρκία προσπαθεί να είναι σύμμαχος με όλους, τελικά όμως…

Δεν θέλουμε να είμαστε κινδυνολόγοι, ούτε μπορούμε να προσδιορίσουμε πότε θα γίνουν όλα αυτά χρονικά. Δυστυχώς όμως τα σημεία των καιρών φανερώνουν ότι δεν είμαστε μακριά από όλα αυτά. Βέβαια ένας πόλεμος είναι κάτι πολύ οδυνηρό. Πρέπει να έχουμε πνευματικά εφόδια για να αντέξουμε. Πρέπει να γίνουμε αληθινοί χριστιανοί, να ζούμε σύμφωνα με το θέλημα του Θεού, για να είμαστε ενωμένοι μαζί του. Έτσι θα μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στις όποιες δυσκολίες μεγάλες ή μικρές συναντούμε στη ζωή μας.

Αναγνώστης

Σχετικά άρθρα:
Τα σημεία των καιρών… Υπάρχουν προφήτες στις μέρες μας;