Θαύματα και θαυμαστά γεγονότα

Θαύματα της Αγίας Ζώνης (9)

15 Μαΐου 2009

Θαύματα της Αγίας Ζώνης (9)

Η Αγία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου

Η Αγία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου

9. Γέννησε φυσιολογικότατα

1-11-95

Δημήτρη Τυρίμου 3, Λάρνακα – Κύπρος

«Η αδελφή της γυναίκας μου είχε προβλήματα με την εγκυμοσύνη της και ο γιατρός της συνέστησε να παραμείνει στην κλινική για να γεννήσει με καισαρική τομή. Ήταν 8,5 μηνών. Μετά από εξετάσεις, ο γιατρός είπε ότι το μωρό θα είχε καρδιακό πρόβλημα και έπρεπε να γεννηθεί πρόωρα. Μόλις μου το ανέφεραν, χωρίς δεύτερη σκέψη της έδωσα αμέσως την κορδέλα της Τιμίας Ζώνης να την βάλει πάνω της. Είχε ήδη νηστέψει για να κοινωνήσει και έτσι προετοιμασμένη πήγε στην κλινική. Της έβαλαν ορό για να δημιουργηθούν πόνοι και μετά από 1,5-2 ώρες, ω του θαύματος, γέννησε φυσιολογικότατα ένα υγιέστατο αγοράκι, χωρίς καισαρική».

Με άπειρες ευχές

Ανδρέας Ιωάννου

10. Η Τιμία Ζώνη είναι στα χέρια μου

από 42 χρόνια

9-11-1995, Εν Προαστείω

«Εγώ είμαι μια παράλυτη γυναίκα από το 1926. Η Τιμία Ζώνη της Κυρίας Θεοτόκου είναι στα χέρια μου εδώ και 42 χρόνια. Τα θαύματα που έγιναν είναι πάμπολλα. Δεν κράτησα όμως τα ονόματα των ανθρώπων που θεραπεύθηκαν και δεν μπορώ τώρα, λόγω της ηλικίας μου, να τα θυμηθώ. Τα θαύματα έγιναν σε γυναίκες που υπέφεραν από δυστοκία και κινδύνευαν να αποθάνουν. Έβαζαν την Αγία Ζώνη εις την καρδιά τους. Η Χάρις της Κυρίας Θεοτόκου μετέτρεπε την δυστοκία σε ευτοκία και εσώζοντο μητέρα και παιδί! Σας γράφω τα ονόματα που θυμάμαι». (Αναγράφονται 12 ονόματα).

Ασπάζομαι την δεξιά σας

Γεωργία Καραμούζη

11. Νύχτες ολόκληρες δεν ησύχαζα

11-12-1995

Λάσκου 26, Παλαιό Ψυχικό – Αθήνα

«Η Χάρη που πηγάζει από την θαυματουργική Ζώνη της Θεοτόκου με απάλλαξε από μεγάλη δοκιμασία.

Ύστερα από μία εγχείρηση που είχα κάνει στο έντερο προ ετών, είχα κατά συχνά διαστήματα ενοχλήματα, πόνους στην κοιλιά, που πολύ με ταλαιπωρούσαν. Με κάποια θεραπευτική αγωγή ο πόνος κάπως κατεπραΰνθηκε.

Φέτος το καλοκαίρι, επί τρεις συνεχείς μήνες, οι πόνοι ήταν καθημερινοί. Κανένα φάρμακο δεν μπορούσε να με ανακουφίσει. Νύχτες ολόκληρες δεν ησύχαζα, αλλά και οι μέρες ήταν γεμάτες οδύνη και ταλαιπωρία.

Κατ’ οικονομίαν Θεού βρέθηκα στην Θεσσαλονίκη, όταν η χαριτόβρυτη Ζώνη της Παναχράντου Παναγίας μας βγήκε από το Άγιον Όρος. Με μεγάλη λαχτάρα έτρεξα να την προσκυνήσω. Πήρα την αγιασμένη κορδελίτσα. Την φόρεσα. Με πόνο ψυχής παρακάλεσα την Παναγία να με βοηθήσει. Ήμουν σίγουρη, απόλυτα σίγουρη, ότι θα γίνω καλά.

Θαυμαστά τα έργα της Μεγάλης Δέσποινας! Μεγάλη η Χάρη της στα πονεμένα παιδιά της. Οι πόνοι κόπηκαν αμέσως. Έγινα τελείως καλά. Ούτε την παραμικρή ενόχληση δεν έχω.

Δεν ήξερα, πώς να την ευχαριστήσω. Έλεγα μόνο κλαίγοντας «Παναγία μου, σ’ ευχαριστώ…». Φυσικά την ζωνίτσα δεν την βγάζω από πάνω μου ούτε στιγμή. Νιώθω τόση σιγουριά, ασύγκριτα περισσότερη από το να είχα πλάϊ μου τον καλύτερο εντερολόγο του κόσμου. Πώς να μην αισθάνομαι έτσι, αφού οι πόνοι δεν ξαναφάνηκαν»;

Με πολύ σεβασμό

Βεατρίκη Καλαϊτζή

12. Παντελώς αδύνατο γιατί ήταν πρόβλημα γενετικής

Λευκωσία

«Παντρεύτηκα το 1981 και μετά παρέλευση τεσσάρων χρόνων διεπίστωσα ότι ήταν δύσκολο να γίνει τεκνοποίηση. Μετά από επιστημονικές εξετάσεις μου είπαν ότι είναι παντελώς αδύνατο, διότι ήταν πρόβλημα γενετικής. Όλα αυτά έγιναν το 1985.

Το 1995 επισκέφθηκα την Ι. Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου για να γιορτάσω την Μ. Εβδομάδα. Εκεί άκουσα για την Αγία Ζώνη της Παναγίας. Αφού προσκύνησα, την έβαλε επάνω μου ο ιερομόναχος και μου διάβασε την ευχή. Μετά μου έδωσε κορδέλα από την Αγία Ζώνη, για να την βάλω στην μέση μου επειδή εγώ είχα το πρόβλημα. Η σύζυγός μου Ελένη δεν είχε κανένα πρόβλημα.

Μετά παρέλευση δέκα μηνών (Μάρτιος 1996) η σύζυγός μου επισκέφθηκε τον γιατρό για κάποιο πρόβλημα και αυτός της είπε ότι ήταν έγκυος δύο μηνών. Εμείς του δώσαμε όλα τα πιστοποιητικά που έλεγαν ότι επιστημονικά είναι αδύνατο να γίνει αυτό. Αφού τα είδε, το μόνο που είπε είναι το εξής. «Δεν μπορώ να πω τίποτα. Αυτό είναι θαύμα».

Δοξάζω την Παναγία και την Αγία Ζώνη της για το θείο δώρο που μου χάρισε».

Κωνσταντίνος και Ελένη Φαραζή

13. Πάρε την Αγία Ζώνη της Παναγίας να σε προστατεύει

30-7-1996

Χαλκοκονδύλη 32, Περιστέρι – Αθήνα

«Πέρυσι ήρθα στο μοναστήρι σας και πήρα δύο κορδέλες της Αγίας Ζώνης. Την μία την έδωσα στον κουμπάρο μου που δεν κάνει παιδιά και την άλλη την κράτησα για να την δέσω στην μέση μου για προστασία. Όταν πήγα στην Α. μία πνευματική μου αδελφή, ένιωθα ότι ήθελα να δώσω την κορδέλα στο σύζυγο της Α., τον Κ. Ο Κ. ταλαιπωρούσε την γυναίκα του με τις οινοποσίες του (μέθη) καθημερινά, δεν δούλευε, της έκανε πόλεμο ως προς τον Χριστό μας. Ήταν δυο άνθρωποι σε εντελώς διαφορετικούς δρόμους.

-Κ., του λέω, πάρε την Αγία Ζώνη της Παναγίας να σε προστατεύει και σιγά-σιγά να σου πηγαίνουν όλα καλά.

Αφού πέρασε περίπου ένας μήνας από τότε, ο Κ. σταμάτησε το πιοτό, έχει δουλειά συνέχεια και μπήκε με την βοήθεια της Παναγίας μας στην προσευχή και την εξομολόγηση».

Να είσθε όλοι ευλογημένοι

Χρήστος Αποστολάκης