Θαύματα και θαυμαστά γεγονότα

Θαύματα της Αγίας Ζώνης (16)

23 Μαΐου 2009

Θαύματα της Αγίας Ζώνης (16)

Η Αγία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου

40. Προσπαθούσε επί χρόνια να κάνει παιδί

5-2-2001, Μαραθώνος 44 – Περιστέρι

«Σε προηγούμενη επιστολή σας μας στείλατε μία κορδελίτσα ευλογημένη στην Τιμία Ζώνη της Παναγίας. Μία πολύ καλή μας φίλη προσπαθούσε επί χρόνια να κάνει παιδί και της την δώσαμε εξηγώντας της τί πρέπει να κάνει. Αυτή την στιγμή βρίσκεται στον έκτο μήνα της κυήσεως και, όπως καταλαβαίνετε, δοξάζει την Παναγία συνεχώς».

Με σεβασμό

Αικατερίνη Κωτσέλη

41. Έκαναν προσπάθεια, αλλά τίποτα

6-4-2001, Τρίλοφο

«Ο Αχιλλέας και η Ιωάννα είναι 4 χρόνια παντρεμένοι και δεν είχαν παιδιά. Η Ιωάννα έκανε δύο αποβολές. Έκαναν προσπάθεια, αλλά τίποτα. Της δίνω την κορδέλα της Αγίας Ζώνης με το χαρτάκι που γράφει για εγκράτεια, νηστεία και εξομολόγηση. Την φόρεσε καί, ω του θαύματος, έμεινε έγκυος με την βοήθεια της Υπερευλογημένης Θεοτόκου. Με πήρε τηλέφωνο με απερίγραπτη χαρά, για να μου το ανακοινώσει. Τώρα βρίσκεται στην αρχή της εγκυμοσύνης».

Με πολλή εν Χριστώ αγάπη

Αικατερίνη

42. Να σάς διηγηθώ τα θαύματα της Αγίας Ζώνης

8-6-2001

Γράμμου 19, Πεύκη – Αθήνα

«Είπα σε αυτούς που ευεργετήθηκαν από την Παναγία να γράψουν, αλλά το θεωρούν δύσκολο. Μου είπαν, αν θέλω εγώ, να σας γράψω. Τώρα θέλω να σας διηγηθώ τα θαύματα της Αγίας Ζώνης, που έκανε με την ευλογημένη κορδέλα της.

1) Όταν πήγα στον πνευματικό μου για εξομολόγηση, μου είπε ότι η κόρη του είναι πολύ καιρό παντρεμένη και δεν μένει έγκυος και στενοχωριέται πολύ. Είπα στον π. Ιωάννη: « Θα σας φέρω μια κορδέλα από την Αγία Ζώνη της Παναγίας να την φορέσει η Νεκταρία». Του έδωσα και την παράκληση της Παναγίας της Παντανάσσης. Νήστεψαν 40 ημέρες και διάβαζαν κάθε πρωΐ την παράκληση και κάθε βράδι τους Χαιρετισμούς. Εξομολογήθηκαν και κοινώνησαν. Το θαύμα έγινε. Σε δύο μήνες έμεινε έγκυος και τώρα έχουν ένα χαριτωμένο αγοράκι.

2) Ο φίλος μου Δημήτρης, κυβερνήτης στο πολεμικό ναυτικό, ήταν παντρεμένος τέσσερα χρόνια και δεν είχε παιδί. Του έδωσα μία κορδέλα της Αγίας Ζώνης. Αφού εξομολογήθηκαν, νήστεψαν και προσευχήθηκαν στην Παναγία, σήμερα έχουν δύο παιδάκια.

3) Η γυναίκα του Κ.Σ. ιατρού καρδιολόγου έκανε τρεις αποβολές. Της έδωσε η συνυφάδα μου την κορδέλα της Αγίας Ζώνης και την φόρεσε. Τον δεύτερο μήνα έμεινε έγκυος και απέκτησε ένα κοριτσάκι.

4) Ο Γεώργιος και η Παναγιώτα, καθηγητές στην Χαλκίδα, ήταν επτά χρόνια παντρεμένοι και δεν είχαν παιδί. Τους έδωσα μία κορδέλα και με την Χάρη της Παναγίας η Παναγιώτα έμεινε έγκυος με τρίδυμα. Ο ιατρός τους έμεινε έκπληκτος. Τους είπε να τους πάρει το ένα για να είναι τα δύο πιο δυναμωμένα. Αυτοί όμως είπαν: «Εμείς τόσα χρόνια λαχταρούσαμε να κάνουμε παιδί και τώρα που μάς έστειλε ο Θεός θα το αφαιρέσουμε; Μη γένοιτο»! Τελικά το ένα το πήρε ο Θεός και τα δύο χαίρουν άκρας υγείας.

5) Ένας πνευματικός μας αδελφός ήταν στο νοσοκομείο σε κακή κατάσταση. Ένας συνεχής λόξυγκας δεν τον άφηνε ούτε να φάει, ούτε να μιλήσει. Τον ετοίμαζαν για εγχείρηση. Του έβαλα στο στόμα λαδάκι της Παναγίας και του έδεσα στο λαιμό την κορδέλα της Αγίας Ζώνης. Μετά από ένα τέταρτο ελαττώθηκε ο λόξυγκας και ο ασθενής ένιωθε πολύ καλύτερα. Την άλλη μέρα πήγε στο σπίτι του.

6) Μία φίλη μου, η Ευφροσύνη Τσιμπή, νεωκόρος, έχει κάνει βαλβίδες καρδιάς πριν από πολλά χρόνια. Την συνάντησα και μου ανέφερε ότι ετοιμάζεται για νέα εγχείρηση. Της έδωσα μία κορδέλα για να την φορέσει. Στις 16 Ιανουαρίου μπήκε στο Ωνάσειο. Ο γιατρός κάνει όλες τις εξετάσεις και βγαίνουν αρνητικές. Έμεινε με την απορία «τι έγινε;». Η Ευφροσύνη στις 18 Ιανουαρίου γύρισε στο σπίτι της και μέχρι σήμερα είναι μια χαρά.

7) Η Κωνσταντίνα Κατσούλη, 82 ετών, πάσχει από οστεοπόρωση και παραμορφωτική αρθρίτιδα. Έξι μήνες μεταφερόταν στην κουζίνα και την τουαλέτα με το καροτσάκι. Της έδωσα μία κορδέλα, λαδάκι της Παναγίας και κάνοντας παράκληση σήμερα περπατά με την βοήθεια ενός Πί με τα δύο χέρια.

8.) Η ανηψιά μου Αικατερίνη Λόντου πλησιάζει τον έκτο μήνα εγκυμοσύνης και χάνει υγρά. Υπάρχει φλεγμονή στον σάκκο των υγρών και το παιδί κινδυνεύει να πεθάνει. Της είπα να φορέσει μία κορδέλα της Παναγίας που της είχα δώσει και να κάνουμε και παράκληση. Σε λίγες μέρες ελαττώθηκαν τα υγρά και σιγά–σιγά σταμάτησαν. Το έμβρυο, όπως είπε ο γιατρός, αναπτύσσεται φυσιολογικά.»

Με αγάπη Χριστού

Γιάννης Χατζόπουλος

43. Ευχαριστώ την Κυρία Θεοτόκο

25-5-2001, Λάρισα

«Αποστέλλω αυτή την επιστολή θέλοντας να ευχαριστήσω πρώτα από όλους την Κυρία Θεοτόκο, που μου χάρισε πριν από 26 μήνες ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Ευχαριστώ και σας, επειδή όταν σας ζήτησα πριν από τριάμιση περίπου χρόνια την κορδέλα της Αγίας Ζώνης μου την στείλατε ως ευλογία.»

Με τιμή

Αργυρούλα Χαρισούλη