Θαύματα και θαυμαστά γεγονότα

Θαύματα της Αγίας Ζώνης (27)

5 Ιουνίου 2009

Θαύματα της Αγίας Ζώνης (27)

Η Τιμία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου

Η Τιμία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου

91. Η σύζυγός μου δεν μπορούσε να συλλάβει

Αγίου Μάμα 19Β, Λατσιά – Κύπρος

«Μετά τον γάμο μας το 2002 μετακομίσαμε στην Κύπρο για να ξεκινήσουμε μία οικογένεια. Οι μήνες περνούσαν και η σύζυγός μου δεν μπορούσε να συλλάβει. Μετά από πολλή απόγνωση και δάκρυα, ένας φίλος μας πρόσφερε κορδέλα από την Τιμία Ζώνη της Θεοτόκου. Η σύζυγός μου έμεινε αμέσως έγκυος.

Επίσης την νύχτα, πριν να μάθουμε ότι ήταν έγκυος, ο πατέρας μου είδε σε όνειρο την Παρθένο Μαρία να του παρουσιάζει ένα κοριτσάκι. Πρόσφατα μάθαμε ότι το μωρό είναι όντως κορίτσι.

Είθε ο Θεός να ελεήσει όλους τους χριστιανούς και να μας φωτίσει να ακολουθούμε το δρόμο της σωτηρίας και της μετάνοιας».

Χρήστος Κασσιανίδης

92. Ήλθα να σε δώ και μή φοβάσαι

Σάμου 4, Καϊμακλί – Λευκωσία

Η κ. Αίγλη Μάτση σε επιστολή της αναφέρει ότι μετά από εγχείρηση αφαίρεσης καρκινικού όγκου από το στήθος πήγε στο σπίτι της περιμένοντας τα αποτελέσματα των τελικών εξετάσεων από την Αγγλία.

«Στις 21 Απριλίου βγήκα από το νοσοκομείο, και στις 24 ήλθε η συμπεθέρα και μου έφερε κορδέλα από την Ζώνη της Παναγίας, την οποία έδεσα στην μέση μου. Το βράδι στον ύπνο μου ήλθε στο κατώφλι της κουζίνας μία λεπτή γυναίκα, μακροπρόσωπη, σιταράτη, με ωραίο γλυκύτατο πρόσωπο. Φορούσε άσπρο μαντήλι. Την καλωσόρισα νομίζοντας ότι ήταν η γειτόνισσά μου. Την ρώτησα: «Τί κάνεις»; Μου απάντησε: «Ήλθα να σε δω, και να μη φοβάσαι, θα γίνεις καλά». Μετά γύρισε και σιγά σιγά έφυγε.

Ξύπνησα την άλλη μέρα και σκεφτόμουν συνεχώς την μορφή αυτή. Αμέσως κατάλαβα ότι αυτή η γυναίκα ήταν η Παναγία.

Όταν επισκέφτηκα τον ογκολόγο, μου είπε ότι οι λεμφαδένες ήταν καθαροί και ο όγκος ήταν είδος καρκίνου που θεραπεύεται και δεν έχει μεταστάσεις. Δεν πρέπει να φοβάσαι καθόλου.

Από την ημέρα που είδα στον ύπνο μου την Παναγία νιώθω δυνατή, δεν έχω φόβους και δεν με πειράζει που μένω μόνη. Νιώθω ότι είναι πάντα κοντά μου. Δεν περνά μέρα που να μη δοξάζω το όνομά της».

Ευχαριστώ πολύ

Αίγλη Μάτση

93. Η Αχραντος Μαρία εισάκουσε τις παρακλήσεις μας

6-12-2005

Σπετσών 18-20, Παλλήνη Αττικής

«Είμαστε παντρεμένοι εδώ και δεκαέξι χρόνια. Στην αρχή του έγγαμου βίου μας η σύζυγός μου έμεινε έγκυος τρεις φορές, αλλά απέβαλε. Κατόπιν και για δέκα περίπου χρόνια παρά τις ιατρικές φροντίδες και τις τελευταίες επιστημονικές μεθόδους δεν κατέστη δυνατόν να ξαναμείνει έγκυος.

Το καλοκαίρι, συγκεκριμένα τον Αύγουστο, ήρθα προσκυνητής στην Ιερά Μονή Βατοπαιδίου. Μετά τον εσπερινό προσκύνησα την Τιμία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου. Ο ιερέας μου διάβασε την σχετική ευχή παρακαλώντας Την και αυτός για το ποθούμενο. Στο τέλος μου έδωσε και μία κορδέλα από την Ζώνη της Παναγίας μας να φορέσει η σύζυγός μου. Και ω του θαύματος! Η Αχραντος Μαρία εισάκουσε τις παρακλήσεις μας και τον ίδιο μήνα ήρθε η πολυπόθητη εγκυμοσύνη. Αυτή την στιγμή η σύζυγός μου διανύει τον τέταρτο μήνα της κύησης.

Σας παρακαλούμε πέμψατε και εσείς δεήσεις ευχαριστίας στην Υπεραγία Θεοτόκο, συγχρόνως δε και παρακλήσεις για μία κύηση χωρίς προβλήματα.

Με τιμή

Μιχαήλ και Ευθυμία Παπαστάμου

Με νέο γράμμα τους μάς ανήγγειλαν την γέννηση της Μαρίας-Αννας στις 25-3-2006.