Θαύματα και θαυμαστά γεγονότα

Θαύματα της Αγίας Ζώνης (29)

8 Ιουνίου 2009

Θαύματα της Αγίας Ζώνης (29)

Η Τιμία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου

Η Τιμία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου

2001, Μπρασόβ

«Την ευλογημένη κορδέλα που μου στείλατε την μοίρασα στους οικείους μου και σε άλλα άτομα με πολλή πίστη. Σε μένα έμεινε ένα κομματάκι. Όμως αυτοί οι δύο πόντοι κορδέλας γλύτωσαν το σύζυγό μου, ο οποίος είχε εγκεφαλικό επεισόδιο και τώρα είναι καλά, μακριά από κάθε κίνδυνο».

Μαρία Ομποτζεάνου

2.2.2001, Κιτίλα

«Ονομάζομαι Μαρία Ντουμπράβα. Πολλές φορές δέχθηκα τα λαδάκια, τις εικόνες και τις ευλογημένες κορδέλες από την Αγία Ζώνη της Παναγίας, οι οποίες με βοήθησαν πάρα πολύ για την θεραπεία μου από την εξαγωγή όγκου από τον εγκέφαλο».

25.3.2001, Οράντεα

«Στις 2.1.2001 είχα ένα δυστύχημα, αλλά σώθηκα με την κορδέλα από την Ζώνη της Παναγίας. Εάν έμενα ανάπηρη, δεν θα είχα κανένα να με βοηθήσει».

Φλόρικα Ντούμα

30.3.2001, Βουκουρέστι

«Σας στέλνω ευχαριστίες για τα θεϊκά δώρα τα οποία δέχθηκα με την Χάρη της Αγίας Ζώνης. Η νύφη μου, εγχειρησμένη από καρκίνο στον μαστό, που υπέφερε πολύ κατά τον καιρό της χημειοθεραπείας και των ακτινοβολιών, τώρα αισθάνεται καλά. Έχει ακμαίο ηθικό, μεγάλη εμπιστοσύνη στον Θεό, και πολλή αγάπη που της έδωσε η κορδέλα της Τιμίας Ζώνης της Παναγίας».

Αροσκουλέσι Μαρία

9.5.2001, Κραϊόβα

«Πήρα το γράμμα με την κορδέλα από την Αγία Ζώνη και σας ευχαριστώ από καρδίας, επειδή με βοήθησε πάρα πολύ. Τώρα μπορώ να πηγαίνω με τα πόδια στην εκκλησία και να κάνω τις δουλειές του σπιτιού. Η αρρώστια μου ελαττώθηκε στο μισό και αυτό μόνο πηγαίνοντας στην εκκλησία και εξαιτίας της κορδέλας της Τιμίας Ζώνης της Παναγίας, την οποία φορώ συνεχώς».

Κριστιάν Γκρούγια

27.6.2001, Ιάσιο

«Μου δώσατε μεγάλη χαρά με την αποστολή των αγιασμένων δώρων για το παιδί μου Σεβαστιανό. Μόλις τον άγγιξα με την κορδέλα και τον άλειψα με το λαδάκι από τις άγιες εικόνες, η κατάστασή του βελτιώθηκε και γνώρισα την ευλογία της Παναγίας».

Τζορτζέτα Λούπου

28.9.2001, Τούλτσεα

«Δέχθηκα από σας λαδάκι και κορδέλες της Τιμίας Ζώνης της Παναγίας. Έγιναν μεγάλα θαύματα που δεν μπορώ να τα ξεχάσω. Υπέφερα από ένα μεγάλο πόνο και τυλίγοντας την κορδέλα γύρω μου, σε τρεις ημέρες έγινα καλά. Η κόρη μου υπέφερε από μία αρρώστια στα κόκκαλα και πονούσε υπερβολικά. Έδεσε την μέση της με την κορδέλα της Τιμίας Ζώνης. Στο δρόμο την κτύπησε ένα αυτοκίνητο. Σώθηκε από τον θάνατο χάρη σε θαύμα έχοντας γύρω της την κορδέλα».

Ηλιάνα Ιφρίμ

1.10.2001, Τούλτσεα

«Εκφράζω τις ευχαριστίες μου και την χαρά μου για την θαυματουργική δύναμη της Αγίας Ζώνης της Παναγίας μας.

Η κόρη μου, με το όνομα Ηλιάνα, έμεινε έγκυος στην ηλικία των 30 ετών, έπαθε όμως τοξικοποίηση στην εγκυμοσύνη, και οι γιατροί της είπαν να διακόψει την εγκυμοσύνη. Η κατάστασή της ήταν τόσο πολύ σοβαρή, που ήταν συνεχώς στο νοσοκομείο με ορούς. Παρόλα τα προβλήματα που αντιμετώπιζε, ήθελε να κρατήσει το παιδί. Και τότε έγινε το θαύμα. Μία πιστή μου έδωσε κορδέλα της Αγίας Ζώνης που έλαβε από εσάς. Έζωσα την κόρη μου. Έμεινε ζωσμένη για μία ώρα και εγώ έκανα προσευχές στην Θεοτόκο. Τότε η κόρη μου ένιωσε καλύτερα, άρχισε να τρώει, κοινώνησε και γέννησε ένα ωραιότατο, υγιέστατο και χαριτωμένο κοριτσάκι. Τώρα είναι 16 μηνών.

Ευχαριστούμε τον Κύριο και την Μητέρα Του για το μεγάλο θαύμα που έκαναν στην οικογένειά μας».

Αικατερίνη Μοκάνου

3.1.2002, Μπουζέου

«Ένα βράδι, όταν γύρισα από το Πανεπιστήμιο, βρήκα στο τραπέζι ένα φάκελο, που περιείχε εικόνες και την ευλογημένη κορδέλα της Αγίας Ζώνης. Την κορδέλα την φόρεσα αμέσως και την δεύτερη ημέρα σταμάτησε μία αρρώστια που με βασάνιζε τέσσερα χρόνια».

Ιουλιάνα Κορνηλία Αρντελεάνου

10.1.2002, Τούλτσεα

«Είμαι 68 χρονών. Δεκαοκτώ χρόνια υπέφερα από καρκίνο. Έκανα τρεις εγχειρήσεις και είχα προγραμματίσει και άλλη. Έκανα επτά μήνες χημειοθεραπεία στο Βουκουρέστι. Έπρεπε να μου κόψουν το δάκτυλο του αριστερού ποδιού. Με θαύμα της Παναγίας γλύτωσα από τον πόνο, όταν ήλθε η Τιμία Ζώνη της Θεοτόκου στην Ρουμανία. Την φέρανε στην πόλη μας. Όταν το έμαθα, έκλαψα και είπα: «Αν θα μπορούσα να φθάσω να αγγίσω την Αγία Ζώνη ή τουλάχιστον να περάσω από όπου θα περάσει, ίσως θα έχω και εγώ μέρος στο έλεος της Παναγίας». Έτσι και έγινε. Δεν κατάφερα να την δώ, όμως η Παναγία με είδε, με άκουσε και με ελέησε.

Όταν πήγα για εγχείρηση, δεν είχα πιά καρκίνο, ούτε πόνο. Από τότε δεν έχω τίποτα. Ήλθα στο σπίτι και έκλαψα μπροστά στην εικόνα της Θεοτόκου και είπα: «Παναγία μου, εγώ θα δώσω δόξα στον Θεό εξαιτίας του θαύματος που δέχθηκα από σένα».

Αννα Γκαρκαλάκ