Θεολογία και Ζωή

ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΖΩΝΗΣ (33)

12 Ιουνίου 2009

ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΖΩΝΗΣ (33)

Η Τιμία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου

Η Τιμία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου

108. Είχαμε πρόβλημα τεκνογονίας

12-9-2006

Καλοχώρι – Λαρίσσης

«Είχαμε πρόβλημα τεκνογονίας με αποτέλεσμα η σύζυγός μου Θωμαΐς να μην μπορεί να κρατήσει παιδί. Ο ιερέας π. Αθανάσιος Σταμάτης του χωριού Γαλήνη μας έδωσε την ζώνη και κάναμε με την σύζυγό μου αυτά που προστάζουν οι εντολές του Θεού, εξομολόγηση και Θεία Κοινωνία.

Βάζοντας την ζώνη η σύζυγός μου αμέσως έμεινε έγκυος και γεννήθηκε το κοριτσάκι στις 11 Μαρτίου 2005 και το βαπτίσαμε στις 21 Μαΐου 2006.

Ζητάμε πάντα να μάς έχετε στις προσευχές σας και την μικρή Μαρία».

Δημήτριος Πουτσιάκας

109. Για δέκα χρόνια περίμενε αυτό το θαύμα

27-9-2006

Μισιαούλη Καβάζογλου 59, Λεμεσός

«Ταπεινά σας ευχαριστώ και σας αναφέρω το θαύμα που έγινε στην ανεψιά μου.

Με την βοήθεια της θαυματουργής ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου που μου στείλατε, έμεινε έγκυος και απέκτησε ένα υγιέστατο αγοράκι. Για δέκα χρόνια περίμενε αυτό το θαύμα.

Και πάλιν σας ευχαριστώ και ταπεινά σας παρακαλώ με τις δικές σας προσευχές στην Παναγία μας όλος ο κόσμος να είναι καλά».

Ταπεινά σάς ευχαριστώ

Μαρία Χατζησάββα

110. Αυτήν την φορά θα πάνε όλα καλά με την βοήθεια της Παναγίας

28-12-2006

Ιθάκης 24, Λάρισα

«Φιλοξενήθηκα στην Ιερά Μονή Βατοπαιδίου για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2003 με σκοπό να προσκυνήσω την Τιμία Ζώνη της Παναγίας.

Αντιμετώπιζα με την σύζυγό μου μείζον πρόβλημα επί έξι συνεχόμενα έτη, με έξι εγκυμοσύνες που κατέληγαν σε αποβολή από την αρχή της κύησης. Σχεδόν ένα χρόνο μετά την επίσκεψη που προανέφερα και αφού φόρεσε η σύζυγος την ζώνη που δίνει η Ιερά Μονή για ευλογία, ξεκίνησε μία εγκυμοσύνη με δυσκολίες στην αρχή, που ξεπεράστηκαν όμως με την πίστη μας ότι, αυτήν την φορά θα πάνε όλα καλά με την βοήθεια της Παναγίας και θα μάς αξιώσει ο Θεός να αποκτήσουμε ένα παιδί. Πράγματι η κορούλα μας, εν ονόματι Αγγελική, γεννήθηκε στις 13 Απριλίου 2005 και χαίρει άκρας υγείας.

Τον Νοέμβριο του 2006 φιλοξενήθηκα στην Ιερά Μονή για τέσσερις ημέρες εκπληρώνοντας το τάμα μου στην Παναγία, προσκυνώντας με ευλάβεια το μεγαλείο της. Το θαύμα όμως συνεχίζεται γιατί μόλις επέστρεψα και προ ημερών διαπιστώσαμε ότι η σύζυγός μου είναι πάλι έγκυος και προς μεγάλη μας έκπληξη, και ως την στιγμή που σας γράφω, η εγκυμοσύνη βαίνει καλώς. Είναι απίθανο για τα ιατρικά δεδομένα να συμβαίνει αυτό δεδομένου του ιστορικού των προηγούμενων αποβολών».

Με εκτίμηση

Θολιώτης Νικόλαος

111. Μετά από δύο εβδομάδες έμαθα πώς είμαι έγκυος

12-6-2007

Λευκωσία – Κύπρος

«Εδώ και ένα χρόνο προσπαθούσαμε με τον άντρα μου να αποκτήσουμε ένα παιδάκι, χωρίς όμως να τα καταφέρνουμε.

Μετά από παρακλήσεις από τους Γέροντες του Αγίου Όρους, φορώντας την Ζώνη της Παναγίας, βάζοντας καθημερινά λαδάκι, παρακαλώντας την Παναγία να πάνε όλα καλά και πηγαίνοντας για εξομολόγηση έγινε θαύμα! Μετά από δύο εβδομάδες έμαθα πώς είμαι έγκυος».

Μαρίνα

112. Μόλις την φόρεσα στην μέση μου δεν χρειάστηκα ούτε παυσίπονο χάπι

30-7-2007

Αμπελόκηποι Αθήνα

«Απευθύνομαι με πολύ σεβασμό στον άγιο Ηγούμενο της Μονής Βατοπαιδίου, όπου επροσευχήθη και για μένα την αμαρτωλή και που μου έστειλε την Αγία Ζώνη της αγαπημένης μου Παναγιάς και μόλις την έβαλα επάνω μου, την φόρεσα στην μέση μου, κοντεύει ένα χρόνο και δεν χρειάστηκα ούτε παυσίπονο χάπι, ούτε αλοιφή στην μέση μου.

Εγώ υποφέρω από δισκοπάθεια, σκολίωση και συνθλιπτική αλλοίωση στην σπονδυλική στήλη. Οι γιατροί μου έχουν πεί ότι θα παραλύσω και όμως η Χάρη του Τριαδικού Θεού και της γλυκιάς μας Παναγιάς με κρατούν όρθια».

Ελένη Φραγκιά