Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Η κηδεία του δολοφονηθέντος Α. Χατζηκωστή

13 Ιανουαρίου 2010

Η κηδεία του δολοφονηθέντος Α. Χατζηκωστή

Σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης εκατοντάδες φίλοι, συγγενείς, συνεργάτες και πολιτικοί από Ελλάδα και Κύπρο συνόδευσαν τον ‘Αντη Χατζηκωστή στην τελευταία του κατοικία.
Η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλλη στον ιερό ναό Αγίων Ομολογητών στη Λευκωσία χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσοστομου.
Στην κηδεία παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας και σύσσωμη η πολιτική ηγεσία της Κύπρου, ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο εκδότης Μάκης Κουρής, ο συνθέτης Γιώργος Θεοφάνους, ο τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος και η σύζυγος του Αντώνη Σαμαρά, Γεωργία.

ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ

Οι εργαζόμενοι στο εκδοτικό συγκρότημα «ΔΙΑΣ», του Άντη Χατζηκωστή, ο οποίος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ έκαναν σιωπηλή πορεία στη μνήμη του. Δείτε το συγκινητικό βίντεο

Η πορεία ξεκίνησε από τις εγκαταστάσεις του συγκροτήματος «ΔΙΑΣ», του οποίου το θύμα ήταν διευθύνων σύμβουλος, και κατέληξε στο σπίτι του. Στο σημείο, όπου ο Άντης Χατζηκωστής δέχθηκε τα δολοφονικά πυρά, οι εργαζόμενοι και οι φίλοι του άφησαν αναμμένα κεριά και λευκά τριαντάφυλλα.

Πηγή: Newsit