Ορθόδοξη πίστη

Συλλογική προσευχή για την Ελλάδα

19 Μαρτίου 2010

Η ιστοσελίδα μας συμμετέχει στην διαδικτυακή πρωτοβουλία της συλλογικής προσευχής για την Πατρίδα μας. Το βράδυ της Παρασκευής, την ώρα του Ακαθίστου, καθώς ψάλεται το «Τη Υπερμάχω» , θα παρακαλέσουμε όλοι την Υπέρμαχο Στρατηγό να αναλάβει Αυτή την υπεράσπιση της Ελλάδας.

Παραθέτουμε την ανακοίνωση :

Από την μια βλέποντας την χώρα να οδηγείται στο σφαγείο, τον λαό να είναι απελπισμένος, δίχως ελπίδα κι από την άλλη γνωρίζοντας την δύναμη της προσευχής και δη της συλλογικής, παίρνω το θάρρος να σας καλέσω έναν-έναν προσωπικά ώστε να ενώσουμε τις προσευχές μας προς την Κυρά Δέσποινα, να λυπηθεί την Πατρίδα μας και το Έθνος, τώρα που βρίσκεται στον λάκκο των λεόντων έτοιμη να την κατασπαράξουν οι εχθροί εκτός κι εντός των τειχών.

Την επόμενη Παρασκευή 19 Μαρτίου είναι του Ακάθιστου Ύμνου, του Ύμνου που ψάλλανε οι πρόγονοί μας σε κάθε περίσταση εθνικού κινδύνου.

Νομίζω είναι μοναδική ευκαιρία τώρα που οι εθνικοί κίνδυνοι γιγαντώνονται να πέσουμε κι εμείς στα γόνατά Της και να Της ζητήσουμε να σώσει το Έθνος και την Πατρίδα μας.

Όσοι πιστοί προσέλθετε!

Ακάθιστος Ύμνος

Πηγή:http://www.tideon.org/index.php?option=com_content&view=article&id=1597:——–19-3-10—-&catid=1:ethnikimnimi&Itemid=480