Ορθόδοξη πίστη

Θα πάθει η Ελλάδα ότι έπαθε και ο Λίβανος

30 Απριλίου 2010

Θα πάθει η Ελλάδα ότι έπαθε και ο Λίβανος

Ο Λίβανος ήταν ανέκαθεν χώρα χριστιανική και μάλιστα ορθόδοξη, αυτό μαρτυρεί και η ύπαρξη του ορθοδόξου Πατριαρχείου Αντιοχείας. Εκεί έζησαν μεγάλοι Άγιοι όπως ο Αγ. Ιωάννης ο Χρυσόστομος κ.α. Οι κυβερνήσεις της ήταν πάντοτε χριστιανικές. Η μετανάστευση όμως πολλών μουσουλμάνων εντός της χώρας του Λιβάνου και η σύντομη μεγάλη αύξησις του μουσουλμανικού πληθυσμού λόγω και της αυξημένης τεκνοποιήσεώς τους, δεν άργησε να φέρει την αλλοίωση του πληθυσμού. Έτσι μέχρι το 1932 και λίγο μετά, την χώρα την κυβερνούσαν οι χριστιανοί.

Σήμερα πλεόνασαν οι μουσουλμάνοι και φυσικά η Κυβέρνηση έγινε μουσουλμανική, το 60% του πληθυσμού είναι σήμερα μουσουλμάνοι και το 40% χριστιανοί. Και ο Λίβανος μέσα σε 30 σχεδόν χρόνια μετατράπηκε σε μουσουλμανική χώρα.

Η υπογεννητικότητα των Ελλήνων και η μεγάλη είσοδος μουσουλμανικού στοιχείου στη χώρα μας, είναι σίγουρο και βέβαιο ότι θα φέρει και στην Ελλάδα την ίδια ανατροπή εντός των προσεχών ετών.

Δεν είμαστε μία χώρα σαν την Γαλλία η την Γερμανία με 70 εκατ. πληθυσμό, ώστε να μην διατρέχουμε άμεσο κίνδυνο από την είσοδο 2 η 3 εκατομμυρίων μουσουλμάνων στη χώρα μας. Είμαστε μία μικρή χώρα 9 εκατομ. Ελλήνων με μεγάλη υπογεννητικότητα, στην οποία ήδη έχουν εισέλθει, εκτός των μουσουλμάνων της Θράκης που ήδη υπήρχαν και έχουν αυξηθεί πάρα πολύ λόγω της αυξημένης γεννητικότητάς του, ακόμη 1,5 με 2 εκατομμύρια μουσουλμάνων νομίμων η παρανόμων μεταναστών.

Που βαδίζουμε λοιπόν και ποιό θα είναι το μέλλον των Ελλήνων στη χώρα τους; Εάν δεν απαιτήσουμε από τις Κυβερνήσεις μας να λάβουν τώρα μέτρα, το μέλλον μας θα είναι ίδιο με αυτό του Λιβάνου.

Πηγή: http://www.freemonks.gr/index.php?page=com&lang=1&id=150