Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Η 32χρονη έγκυος και δύο ακόμη ξεχωριστές ανθρώπινες τραγωδίες

6 Μαΐου 2010

Η 32χρονη έγκυος και δύο ακόμη ξεχωριστές ανθρώπινες τραγωδίες

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ: Η 32χρονη Αγγελική εργαζόταν ως credit officer στο τμήμα συναλλαγών επιχειρήσεων, το οποίο στεγαζόταν στον 3ο όροφο του υποκαταστήματος της Marfin στην οδό Σταδίου. Ηταν παντρεμένη και η μοίρα τα έφερε να είναι και έγκυος τεσσάρων μηνών – στο πρώτο τους παιδί.

Βρέθηκε νεκρή από ασφυξία – προερχόμενη προφανώς από τις αναθυμιάσεις των τοξικών ουσιών που καίγονταν επί ώρα δίπλα της. Βρέθηκε πλάι στο γραφείο της. Δεν είχε προλάβει να φτάσει στην σκάλα που οδηγούσε στην ταράτσα του κτιρίου. Να σωθεί.

Η Αγγελική Παπαθανασοπούλου καταγόταν από το Αίγιο της Αχαΐας και ήταν πτυχιούχος της Μαθηματικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Στη συνέχεια, είχε προχωρήσει σε μεταπτυχιακές σπουδές τόσο στην Αθήνα στη λογιστική, όσο και στο City University στο Λονδίνο.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΖΟΥΛΙΑ: Η 34χρονη Παρασκευή Ζούλια είχε διανύσει μεγάλη διαδρομή από το χωριό της, το Πέρα Τριοβάσαλο της Μήλου, έως το γραφείο της στην τράπεζα, τη θέση που της άξιζε και την είχε κερδίσει με χρόνια κοπιαστικών σπουδών.

Πτυχιούχος του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου, είχε πάρει το μεταπτυχιακό της από το University of Greenwich της Βρετανίας στα Διεθνή Τραπεζικά και Χρηματοοικονομικά. Στη Μarfin Egnatia εργαζόταν στο τμήμα συναλλαγών επιχειρήσεων και η θέση της ήταν αυτή της Senior Credit Officer.

Η Παρασκευή βρέθηκε νεκρή -επίσης από ασφυξία, που προκλήθηκε από αναθυμιάσεις τοξικών ουσιών- δίπλα στον συνάδελφό της Επαμεινώνδα Τσάκαλη, στη σκάλα που οδηγούσε στην ταράτσα του κτιρίου. Είχε έναν αδελφό και ήταν ανύπαντρη.

ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΤΣΑΚΑΛΗΣ: Εργαζόταν στον τρίτο όροφο του υποκαταστήματος της Marfin Egnatia στην οδό Σταδίου στο τμήμα συναλλαγών επιχειρήσεων ως Credit Manager. Χθες, ο όροφος γέμισε πυκνό μαύρο καπνό ταχύτατα, δεν κατάφερε να διαφύγει, γέμισαν τα πνευμόνια του.

O 36χρονος Επαμεινώνδας είχε λάβει το πτυχίο του από το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου της Αθήνας, ενώ είχε και Master of Science από το πανεπιστήμιο του Stirling.

Βρέθηκε νεκρός δίπλα στη συνάδελφό του Παρασκευή Ζούλια στη σκάλα που οδηγούσε στην ταράτσα του κτιρίου. Σύμφωνα με τον προϊστάμενο της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αθηνών κ. Φίλιππο Κουτσαύτη, και οι δύο είχαν επιχειρήσει να διαφύγουν από τον τρίτο όροφο. Ο Επαμεινώνδας ήταν ανύπαντρος. Καταγόταν από την Πάλαιρο της Αιτωλοακαρνανίας.

Πηγή: Καθημερινή