Ορθόδοξη πίστη

Ποιός κυβερνάει αυτή τη χώρα?

17 Μαΐου 2010

Ποιός κυβερνάει αυτή τη χώρα?

Οθωμανική αυτοκρατορία

VatopaidiFriend: Αυτοί ήταν που πρόσφατα είπαν ότι κάτω από την Οθωμανική αυτοκρατορία οι υποταγμένοι λαοί απολάμβαναν την δημοκρατία τους. Αυτοί είναι που δημιουργούν το μουσουλμανικό τόξο γύρω από την Ελλάδα. Τώρα επεμβαίνουν και στα εσωτερικά μας και όπως τους χαρίσαμε τον Οτσαλάν (σκεφτείτε ποιός το έκανε) θα τους δώσουμε και την Ελλάδα.(Ότι απομείνει τέλος πάντων).

Μείζον εθνικό και πολιτικό θέμα δημιουργείται με την φράση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου στο «Ελληνοτουρκικό επιχειρηματικό forum», όπου τοποθετήθηκε υπέρ διεθνούς διατησίας για τις εδαφικές διεκδικήσεις της Άγκυρας και συνακόλουθα πιθανής παραχώρησης ελληνικών εδαφών του Αιγαίου στην Τουρκία! Η φράση του «όπου υπάρχει διαφωνία για τον καθορισμό εδαφικών λεπτομερειών ή γεωγραφικών ιδιομορφιών, η λύση πρέπει να δίνεται από τρίτους, εντεταλμένους προς τούτο, με βάση το Διεθνές Δίκαιο», είναι η πρώτη δημόσια δήλωση Έλληνα αξιωματούχου, που δέχεται ότι υπάρχουν αμφισβητούμενα εδάφη στο Αιγαίο.

Aυτά τα εδάφη τα χαρακτηρίζει «λεπτομέρειες» ο αντιπρόεδρος της ελληνικής (;) κυβέρνησης και δέχεται αυτά τα εδάφη να αποτελέσουν αντικείμενο διαιτησίας και να αποφασίσουν «τρίτοι» για την τύχη τους!

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=12162&Itemid=83

Ξεπερνώντας κάθε έννοια σεβασμού της φιλοξενίας που παρέχει η Ελλάδα στον Τούρκο πρωθυπουργό, ο Τ. Ερντογάν σε δήλωση του προέτρεψε τα ελληνικά κόμματα της αντιπολίτευσης να συναινέσουν προς την ελληνική κυβέρνηση.

Προφανώς ο Τούρκος πρωθυπουργός δεν μπορούσε καν να περιμένει την αναχώρηση του από την Ελλάδα για να υποδείξει στο ελληνικό πολιτικό σύστημα τον τρόπο με τον οποίο εννοεί την νέα ελληνοτουρκική περίοδο φιλίας.

Φυσικά τέτοιου είδους δηλώσεις δεν θα πρέπει να μας εκπλήσσουν διότι πριν από μερικές μέρες όταν κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο συνέδριο που διοργάνωσε το Κέντρο Σπουδών SEESOX (Κέντρο Σπουδών Νοτιοανατολικής Ευρώπης) του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης ο Τούρκος ΥΠΕΞ δήλωσε “Εχω τον συντονισμό της επίσκεψης, γιατί ειλικρινά θέλουμε να βοηθήσουμε αυτή την φτωχή χώρα στη δύσκολη συγκυρία που βρίσκεται”.

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=12168&Itemid=83

Η Τουρκία υπέγραψε να παίρνει πίσω 1000 από τους 100.000 λαθρομετανάστες που μας στέλνει το χρόνο!

Πρωτόκολλο επανεισδοχής στην Τουρκία ετησίως 1.000 παράνομων λαθρομεταναστών υπέγραψε ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών Ι.Αταλάϊ και ο Έλληνες υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μ.Χρυσοχοϊδης. Οι 1000 λαθρομετανάστες ισοδυναμούν σε αριθμό λαθρομεταναστών 3-4 ημερών. Ζητείται λύση για τις υπόλοιπες 361 ημέρες του χρόνου…

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=12170&Itemid=83

Τον αφοπλισμό των ελληνικών μαχητικών αεροσκαφών που υπερασπίζουν το Αιγαίο από τα τουρκικά μαχητικά έθεσε πριν από λίγο στην κοινή συνέντευξη που δίνει ο Ταγίπ Ερντογάν στο Χίλτον μαζί με τον Έλληνα ομόλογό του Γιώργο Παπανδρέου.

Ο Τ.Ερντογάν είπε ότι οι παραβιάσεις γίνονται στο Αιγαίο επειδή τα ελληνικά μαχητικά πετούν… οπλισμένα!

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=12165&Itemid=83