Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Το “Τάμα του Έθνους” έγινε τέμενος

5 Νοεμβρίου 2010

Το “Τάμα του Έθνους” έγινε τέμενος

Πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, λέγουν πως η Κυβέρνησις τώρα στο καιρό αυτής της μεγάλης οικονομικής κρίσεως απεφάσισε να ανεγείρει, και μάλιστα με δαπάνες του Ελληνικού Δημοσίου Μουσουλμανικό Τέμενος καί προς το σκοπό αυτό ἔχει ψηφίσει δαπάνη ύψους 80 εκατομμυρίων €.

Με αφετηρία την είδηση αυτή μεταφέρουμε εδώ ένα πολύ δυνατό δημοσίευμα από τό περιοδικό “Η Δράσις μας”, το οποίο και προσυπογράφουμε εκθύμως. Να σημειωθή, ότι για τό ζήτημα αυτό χρόνια τώρα παλεύει μόνος, μονώτατος, ο εξαίρετος Έλλην και πιστός χριστιανός κ. Ίωάννης Αναγνωστόπουλος, κτίτωρ του περικαλλούς ιερού Ναού τού Αγ. Νεομάρτυρος Παύλου, πολιούχου Τριπόλεως, στην Αροανία των Καλαβρύτων (βλ. http://www.fotgrammi.gr/ -αναζητήσατε το λήμμα “Τάμα του Έθνους”)

΄Οταν ο κ. Προβόπουλος προτείνει να κλείσουν τά ΚΑΠΗ για να σωθή η οικονομία, είναι τραγικό η Κυβέρνησις να διαθέτει 80 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ για να στηθή ένα κτίριο-κέντρο της Μουσουλμανικής προοαγάνδας στην Αθληνα! ΑΙΣΧΟΣ!

Όταν η Υπουργός Παιδείας κα Διαμαντοπούλου επιχειρεί να καταργήσει τό μάθημα των Θρησκευτικών από τά Δημόσια Σχολεἰα, η δε Κυβέρνησις διαθέτει ΟΓΔΟΝΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ για να στήσει ένα Κέντρο Μουσουλμανικής Προπαγάνδας στην Αθήνα! Μήπως έχουμε Κυβέρνησιν – Παράρτημα της Τουρκικής στη Χώρα μας; ΑΙΣΧΟΣ!

Κάθε γνήσιος Έλλην πρέπει να αντισταθή με κάθε νόμιμο τρόπο! Εάν προηγουμένως δεν αναγερθή το ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, δεν μπορούμε να συζητάμε για ανέγερση Τεμένους στην Αθήνα!

Στούς ώμους του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών καί πάσης Ελλάδος κ.κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ, κατ’ανάγκην, εναποτίθεται και τό βάρος αυτό. Δυστυχώς υπάρχουν σήμερα και πολλά άλλα πολύ σοβαρά ζητήματα, για τα οποία οφείλει να κινηθή ο Αρχιεπίσκοπός μας. Η σιωπή Του μας ενοχλεί! Αυτό το ζήτημα ΔΕΝ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ στα θέματα της “πολιτικολογίας” των Ιεραρχών! Η σιωπή του Αρχιεπισκόπου “ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ”, έγραφε χθές η εφημερίδα “ΤΟ ΠΑΡΟΝ”( σελ. 27) καί συνεχίζει:

¨Πλάτη στην Κυβέρνηση βάζει ο Αρχιεπίσκοπος με τη δήλωσή του ότι “Αν δεν μείνουμε ενωμένοι μέσα σ’αυτήν τη κρίση, τη λύση δεν θα την δώσει κανένας άλλος, αλλά το πεζοδρόμιο”! Έρχεται δηλ. ο κ Ιερώνυμος να επιβεβαιώσει αυτό για το οποίο τον κατηγορουν Μητροπολίτες, ότι κάνει τα χατίρια της Κυβέρνησης, όπως αποκαλύπταμε την περασμένη Κυριακή”

Λοιπόν, ιδού η Ρόδος, ιδού και το….. ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, Μακαριώτατε!

+Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ & ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

1η Νοεμβρίου 2010

***************

ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Αντί Τάμα Τέμενος – Ανάξιοι απόγονοι υπεραξίων προγόνων

Η Τουρκοκρατία στην Ελλάδα κράτησε σχεδόν πέντε αιώνες. Και ήταν στυγνή…

απάνθρωπη, κτηνώδης, βάρβαρη. Το Γένος έζησε τραγικές ώρες. Οι γκιαούρηδες (=οί άπιστοι, οι άθεοι), όπως μας αποκαλούσαν οι Τούρκοι, είχαν στερηθεί τα πάντα. Ό δυστυχής ραγιάς (ό μη μωαμεθανός υπήκοος, ό δούλος) ήταν στη διάθεση και του τελευταίου Τούρκου. Ό βίαιος εξισλαμισμός ήταν στην καθημερινή διάταξη, γι’ αυτό και το νέφος των νεομαρτύρων Χριστιανών στα χρόνια της δουλείας. Το παιδομάζωμα, ή βίαιη αρπαγή των ελληνοπαίδων από τη μητρική αγκάλη, ήταν ό,τι σατανικότερο μπόρεσε να σοφισθεί ό τουρκικός φανατισμός. Διότι μετέβαλλε τον ανθό του Γένους, το αύριο της ελληνικής φυλής, σε γενίτσαρους, δηλαδή στους πιο φανατικούς εχθρούς των αδελφών τους Ελλήνων!…

Αυτά είναι ελάχιστα από τα ανήκουστα βάσανα πού έζησαν οι αδελφοί μας στα χρόνια της Τουρκοκρατίας, του φανατικού Ισλάμ.

‘Ήρθε όμως κάποτε ή μεγάλη ώρα πού το Γένος, εμψυχωμένο από την Εκκλησία, συγκέντρωσε όσες δυνάμεις του απόμειναν. Ύψωσε τότε το λάβαρο της ελευθερίας με το Σταυρό και με την ιαχή «για του Χριστού την πίστη την αγία και της πατρίδος την ελευθερία». Και αποδύθηκε στον υπέρ πάντων άνισο αγώνα. Και με το Σταυρό στ’ άνεμίζοντα μπαϊράκια των γιγαντομάχων του 1821 έδιωξε την ημισέληνο -το βδέλυγμα της ερημώσεως. Και προσφέροντας εκατόμβες θυσιών στο Σούλι, την Αλαμάνα, στο Μεσολόγγι, στο Μωρία, στη Μακεδονία’ και αφού έχυσε και την τελευταία σταγόνα του αίματος του, χάρισε στην Ελλάδα την Ελευθερία. Και έγινε ή Ελλάδα ελεύθερο κράτος.

Συγκλονισμένοι οι ‘Έλληνες από το θαύμα του 1821 αποφάσισαν στην Δ’ Εθνοσυνέλευση τους, πού συνήλθε στο “Αργός, την 25η Ιου νίου 1829:

«Ή Δ’ των Ελλήνων Εθνική Συνέλευσις (…) νομίζει έαυτήν ευτυχή γενομένην όργανον, δι’ ού (διά του όποιου) το Έθνος έκπληροί το πλέον έφετόν (=τό πιο επιθυμητό) των χρεών του, δηλαδή να ανάπεμψη την εύγνωμοσύνην του πρός τον Θεόν, όστις έδειξε τοσαύτα θαύματα, διά να το σώση. Κατά συνέπειαν, ή Δ’ Εθνική των Ελλήνων Συνέλευσις ψηφίζει: Όταν ή τοπική περιφέρεια της Ελλάδος και ή καθέδρα της κυβερνήσεως της κατασταθώσιν οριστικώς, οι δέ οικονομικοί πόροι του Κράτους το έπιτρέψωσιν, ή Κυβέρνησις θέλει δια τάξει να έγερθή εις την καθέδραν εις Ναός έπ’ ονόματος του Σωτήρος» (Ψήφισμα Η’).

Πέρασαν από τότε σχεδόν 180 χρόνια, Ή χώρα ελευθερώθηκε με τη βοήθεια του Θεού, «ό οποίος έδειξε τοσαύτα θαύματα» και με τις εκατόμβες των θυσιών του λαού της. «Ή καθέδρα της Κυβερνήσεως κατεστάθη οριστικώς». Γίναμε βασίλειο, γίναμε δημοκρατία, γίναμε δικτατορία, ξαναγίναμε βασίλειο, σήμερα είμαστε δημοκρατία. Ήλθε καιρός, που οι οικονομικοί του κράτους πόροι είχαν τη δυ νατότητα της πραγματοποιήσεως του τάμα τος. Αλλά το τάμα ξεχάστηκε! Διότι ή αγνωμοσύνη προς τον κραταιό σύμμαχο και Προστάτη μας Σωτήρα Κύριο περίσσεψε!…

Και τώρα; Τώρα πού διανύουμε πορεία έσχατης πενίας τί κάνουμε; Τώρα ακούσαμε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να ανακοινώνει, εν όψει της αφίξεως του Τούρκου πρωθυπουργού στην Ελλάδα (14-16.5.2010): «Το (μουσουλμανικό) Τέμενος με χωρητικότητα περίπου 500 ατόμων, θα οικοδομηθεί σε τμήμα του οικοπέδου, πού βρίσκεται το Ναυτικό Οχυρό στο Βοτανικό, με τρόπο, πού θα ενταχθεί οργανικά σε ένα ευρύτερο ανοιχτό χώρο πρασίνου. Ή κατασκευή του Τεμένους θα ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτήσεις της μουσουλμανικής λατρείας με καλυμμένο χώρο, σύμμετρο προς τούς συντελεστές. Το έργο θα εκτελεστεί με κρατικά κονδύλια».

Έτσι χωρίς αιδώ! Σταράτα και κοφτά! Από στόμα Έλληνος (πιστεύουμε) Ορθόδοξου! Του οποίου ό ραγιάς προπάππος μόλις και μετά βίας γλύτωσε από το βίαιο εξισλαμισμό. Αντί τάμα, τέμενος! Αντί ναός, τζαμί! Αντί ό Σταυρός, το βδέλυγμα της ερημώσεως, ή ημισέληνος! Αντί ό Σωτήρας Χριστός, ή ειδωλολα τρία, ό υβριστής του Χρίστου Μωάμεθ! Και μάλιστα στην «καθέδρα της κυβερνήσεως» του Ελληνικού Ορθόδοξου κράτους, την πόλη των Αθηνών.

Και αυτή ή χωρίς αιδώ κίνηση της αγνωμοσύνης των νεοελλή νων αρχόντων προς τον Σωτήρα και Ευεργέτη του έθνους πότε; Σε καιρό έσχατης πενίας. Την ώρα πού είμαστε ζήτουλες και διακονιαρέοι με απλωμένα τα χέρια προς τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα. Αύτη την κρίσιμη ώρα πού ό λαός μας πιέζεται αφάνταστα από οικονομικής πλευράς, οι κυβερνήτες μας εξαγγέλλουν ότι θα διαθέσουν 20-30 εκατομμύρια Ευρώ για το μουσουλμανικό τέμενος. Οι ξένοι μας δίνουν με τόκο τα εκατομμύρια, για να μην πεινάσει ό λαός μας. Και ή κυβέρνηση παίρνει από τα λεφτά αυτά και τα προσφέρει για ανέγερση ειδωλολατρικού ναού, διότι το Ισλάμ είναι ειδωλολατρία. Και μάλιστα τη στιγμή που το Ισλάμ μετέτρεψε τους Ορθόδοξους ναούς μας στη Μικρασία και την Κύπρο σε τζαμιά, μαντριά, καφε τέριες, ή τούς κατεδάφισε…

Οι πολιτικοί μας, ορισμένοι των οποίων μπαίνουν στην πολιτική φτωχοί και αποχωρούν πάμπλουτοι, αφού μας χρεοκόπησαν υλικά, τώρα χρεοκόπησαν και ηθικά την Ελλάδα του 1821, του 1912-13, την Ελλάδα του 1940-41. Έτσι απέδειξαν πανηγυρικά πώς είναι ανάξιοι απόγονοι υπεράξιων προγόνων.

Αιδώς Αργείοι. Τίποτ’ άλλο.

Ή σύνταξη – Περιοδικό «Ἡ Δράσις μας»

Πηγή: http://mkka.blogspot.com/2010/11/blog-post.html