Ορθόδοξη πίστη

Δημιουργική «τέχνη του δρόμου»!

14 Μαρτίου 2012

Δημιουργική «τέχνη του δρόμου»!

Κάθε τοίχος μέσα στην πόλη, ένας φράχτης ή μια κολόνα, ακόμη ένα ερείπιο ή ένας πλημμυρισμένος δρόμος μπορούν να μετατραπούν σε ένα ευφάνταστο έργο τέχνης, διαφορετικό κάθε φορά! Άλλωστε η πόλη αποδεικνύει ότι είναι ο καλύτερος καβάς αλλά και αυτός που δίνει την πιο δημιουργική έμπνευση στον καλλιτέχνη του δρόμου!

 

Κι όλα αυτά συνθέτουν μια δημιουργική συλλογή που θα μπορούσε κάλλιστα να εκτεθεί σε μια γκαλερί τέχνης ή να πουληθεί ίσως σε κάποιο αστρονομικό ποσό… Έργα που μεταμορφώνουν τις πόλεις και από άχαρες, μουντές και υποβαθμισμένες κάνουν τις γειτονιές… χαρούμενες, ζωντανές και διαφορετικές!

Και παράλληλα περνούν και ένα μήνυμα στους πολίτες, συνήθως χιουμοριστικό, δίνοντας επιπλέον χρώμα στη ζωή τους. Άλλωστε, οι καλλιτέχνες του δρόμου είναι άνθρωποι με ευαισθησίες, φαντασία και χιούμορ, ικανά να αλλάξουν την εικόνα της πόλης.

Απολαύστε, λοιπόν, αρκετές δόσεις… δημιουργικής «τέχνης του δρόμου», δίνοντας προσοχή στις «εικαστικές» λεπτομέρειες των καλλιτεχνών, γιατί αυτές είναι που κάνουν τη διαφορά!

Πηγή