Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Αγρυπνία στον Ι.Ν. Παναγίας Πρασίνου Λόφου Ηρακλείου Αττικής, 30 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου

29 Σεπτεμβρίου 2012

Αγρυπνία στον Ι.Ν. Παναγίας Πρασίνου Λόφου Ηρακλείου Αττικής, 30 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου

Ιερά Αγρυπνία θα τελεσθή στον Ιερό Ναό Παναγίας Πρασίνου Λόφου Ηρακλείου Αττικής, επί τη παλαιά μνήμη της Θεομητορικής Αγίας Σκέπης, από  6 το απόγευμα της Κυριακής 30ης  Σεπτεμβρίου έως 1.30 ώρα το πρωί της Δευτέρας 1ης .

Θα περιλαμβάνη την 9η Ώρα, τον Εσπερινό της Παναγίας καθώς και τον Αγιασμό της Πρωτομηνιάς, το Απόδειπνο, τους Χαιρετισμούς και την Παράκλησι στην Αγία Σκέπη της Υπεραγίας Θεοτόκου, την Ακολουθία της Θείας Μεταλήψεως, τον Όρθρο της Εορτής, εν κατακλείδι δε την Θεία Λειτουργία με Κήρυγμα και Αρτοκλασία.

Σας καλούμε σε συμπροσευχή καί επίκλησι της Χάριτος του Παναγίου Θεού με την ευκαιρία ενάρξεως των Φιλικών Νεανικών Συντροφιών της Ενορίας, των 12 Κατηχητικών της Σχολείων και όλων των ετησίων Δραστηριοτήτων της, Ωδείου, Βυζαντινής Μουσικής, Αγιογραφείου, Θεατρικής Ομάδος, Αθλητικών δρστηριοτήτων, Χορευτικών, Χορωδιών, Ορχήστρας, Σχολών Πληροφορικής, Κοπτικής – Ραπτικής, Αρχαίων Ελληνικών και Παρασκευής Προσφόρου, καθώς καί της Νέας Κηρυκτικής περιόδου με το Κήρυγμα του προϊσταμένου του Ναού π. Τιμοθέου Παπαδάκη νά πραγματοποείται κάθε Τετάρτη απόγευμα μετά τόν Εσπερινό καί την Παράκλησι της Παναγίας μας.