Ορθόδοξη πίστη

Το γράμμα της ηθοποιού που έγινε μοναχή στους γονείς της

1 Δεκεμβρίου 2012

Το γράμμα της ηθοποιού που έγινε μοναχή στους γονείς της

nearh huopoiowjpgΗ νεαρή ηθοποιός που για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα προετοιμαζόταν για την απόφασή της να γίνει μοναχή δεν είχε μιλήσει ποτέ σε κανέναν. Δεν ήθελε -όπως θα διαβάσετε -σε αποσπάσματα της επιστολής της που εξασφάλισε το briefingnews.gr προς τους γονείς της να την επηρεάσουν στην απόφασή της.

Ένα μικρό όμως απόσπασμα από αυτήν την επιστολή αποδεικνύει περίτρανα ότι κάποια στιγμή για όλους έρχεται το πλήρωμα του χρόνου:

(σ.σ. Το γράμμα δημοσιεύεται με την άδειά της δόκιμης μοναχής και πρώην ηθοποιού).

«…Νιώθω μόνο άσχημα που πολλές φορές για να δικαιολογηθώ που έπρεπε να απουσιάσω μακριά σας , σας έλεγα ψέματα ότι θα πάμε στο εξωτερικό με το εργαστήρι για να παρουσιάσουμε την θεατρική δουλειά της ομάδας κι εγώ στην ουσία πήγαινα εκεί που έβρισκα την ηρεμία και την γαλήνη. Δεν θέλω να πω ότι κοντά σας δεν την είχα αλλά εκεί η ψυχή μου αναστηνόταν.

…..Δεν θέλω να φανώ απολογητική σε τίποτα αλλά είχα το θείο κάλεσμα και το ένιωθα σε κάθε βήμα της ζωής μου . Αυτό δεν θα μπορούσα να το παραβλέψω. Θα ήταν έγκλημα για τον εαυτό μου………

Μην πιστέψετε ποτέ ότι η αιτία της απόφασης μου ήταν ο…… Δεν έπαιξε ποτέ κανέναν ρόλο αντίθετα η απόφασή μου να αποσυρθώ από τα εγκόσμια ήταν η αιτία να διαλυθεί αυτή η σχέση……

Δεχτείτε την ευλογία στο σπίτι μας από αυτήν μου την πράξη και μην προσπαθήσετε να μου αλλάξετε γνώμη. Εγώ έχω αποφασίσει να προσφέρω στον κόσμο και στον εαυτό μου μέσα από αυτήν την νέα μου ζωή. Εκεί έξω δεν ήταν για μένα τα έζησα όλα μέσα σε αυτά τα λίγα χρόνια που ήμουν μέσα στον κόσμο…..

Κάποια στιγμή θα σας βάλω στον υπέροχο κόσμο που βρίσκομαι κι εγώ…».

Πηγή: briefingnews.gr