Γενικά ΘέματαΕιδήσεις και Ανακοινώσεις

Ο Mr. Οδύσσεια (WABBA) στο ALZEY της Γερμανίας Αναστάσιος Κολιγκιώνης: «Με την εξομολόγηση και την Θεία Κοινωνία πατούσα στα πόδια μου»

4 Δεκεμβρίου 2012

Ο Mr. Οδύσσεια (WABBA) στο ALZEY της Γερμανίας Αναστάσιος Κολιγκιώνης: «Με την εξομολόγηση και την Θεία Κοινωνία πατούσα στα πόδια μου»

Ο Τ.ΚΟΛΙΓΚΙΩΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ_cr

Πρεσβύτερος π.Διονύσιος Ταμπάκης-Ἱερός Ναός ΠαναγίαςΝαυπλίου  

1η θέση στο Κύπελο Mr. ΟΔΥΣΣΕΙΑ
Παγκόσμια πρωτιά στους αγώνες bodybulding πριν λίγες ημέρες  στην διοργάνωση  Mr. ΟΔΥΣΣΕΙΑ (WABBA) στο ALZEY της Γερμανίας  είχε ο Αναστάσιος  Κολιγκιώνης κάνοντας περήφανη την Ελλάδα μας, την Εκκλησίας μας, της οποίας είναι πιστό μέλος  και τους δικούς του ανθρώπους.

«Όλη μου η πορεία, η ζωή αλλά και οι παγκόσμιες διακρίσεις οφείλονται ουσιαστικά όχι τόσο στις δικές μας προσπάθειές που κάνουμε ως άνθρωποι, αλλά στην Χάρη Του Χριστού μέσα από την εξομολογήση και την Θεία Κοινωνία. Είχα μεταλάβει Τον Χριστό λίγο πριν τους αγώνες και ενοιωθα ανείπωτη βεβαιότητα  πιστή και ηρεμία, την ίδια στιγμή που γύρω μου πολλοί συναθλητές ,από όλο τον κόσμο, είχαν κυριευτεί από αγωνία και άγχος . Αντιθέτως εγώ ενοιωθα να με σκεπάζει μαζί με την αγάπη των δικών μου ανθρώπων η Χάρη και η σκέπη της Παναγίας μας.
Όμως το μεγαλύτερο βραβείο στην ζωή δεν είναι αυτά τα μετάλλια  αλλά η γαλήνη και η ειρηνική  συνείδησή που δινεί  ο νόμος Του Θεού μέσα μας.Με αυτή την απίστευτη ηρεμία μπόρεσα και στεκόμουνα  στα πόδιά μου σε αυτούς τους αγώνες και σε όλη μου την ζωή.
Ευχαρίστω θερμά την σύζυγο και συντροφο της ζωής μου Αναστασία , την κορούλα μας Μαρία -Σωτηρία που βαπτίστηκε στην Παναγία στην Τήνο, τον άξιο προπονητή μου Βαγγέλη Φύτρο, επίσης συνειδητό μέλος της Εκκλησίας μας και βεβαίως την Οσία Θεοδώρα της οποίας το Εκκλησάκι έχουμε κτίσει στην αυλή μας στο Ναύπλιο και την οποία την νοιώθουμε καθημερινά ως φίλη και Μητέρα μας.»

Συμμετοχές και Διακρίσεις του Τάσου Κολιγκιώνη:

2012: 1η θέση στο Κύπελο Mr. ΟΔΥΣΣΕΙΑ (WABBA)
2011: 1η θέση στο Κύπελλο Οδύσσεια
2011: 2η θέση στο WABBA UNIVERSE στην κατηγορία MASTER
2011: 1η θέση στο Κύπελλο Οδύσσεια
2010: 1η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Μεσαία κατηγορία.
2000: 1η θέση στα -90kg στο Κύπελλο και 2η θέση στην Overall κατηγορία.
2000: 3η θέση στα +90kg στο Πρωτάθλημα
1998: 1η θέση στα -90kg
1997: 6η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
1997: 1η θέση στα -90kg στο Μr. Ελλάς, 1η θέση στο Mr. Αιγαίο, 1η θέση στο Mr. Β. Ελλάς
1996: 1η θέση στα -90kg
1995: 2η θέση στα -90kg
1994: 4η θέση στα -90kg
1993: 6η θέση στα -90kg