Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Η πρώην Τράπεζα Κύπρου στην Αυστραλία έγινε Delphi Bank

5 Δεκεμβρίου 2012

Η πρώην Τράπεζα Κύπρου στην Αυστραλία έγινε Delphi Bank

delphi-bank-australiaDelphi Bank (Τράπεζα Δελφοί) είναι το νέο όνομα της (πρώην) Τράπεζας Κύπρου Αυστραλίας. Σε μια εντυπωσιακή τελετή στο ξενοδοχείο Sofitel της Μελβούρνης ο γενικός διευθυντής της Delphi Bank, Γιώργος Τακτικός και ο γενικός διευθυντής της Bendigo Bank και Adelaide Bank, Mike Hirst, ανακοίνωσαν το νέο όνομα της τράπεζας, το σύμβολό της αλλά κυρίως τους στόχους της που είναι αποκλειστικά η παροχή «εξαιρετικών τραπεζικών υπηρεσιών στον Ελληνισμό της Αυστραλίας».

 

Όπως είναι γνωστό πέρσι η Bendigo Bank και Adelaide Bank αγόρασε την Τράπεζα Κύπρου Αυστραλίας έναντι 130 εκατομμυρίων δολαρίων. Η Τράπεζα Κύπρου (Αυστραλίας) διαθέτει 14 υποκαταστήματα στη Βικτώρια, τη Νέα Νότια Ουαλία και τη Νότια Αυστραλία και η πώλησή της είχε να κάνει με την οικονομική κατάσταση στην Κύπρο, αλλά και την ευρωζώνη γενικότερα.

Εκπρόσωποι της Τράπεζας Κύπρου δήλωσαν ότι ήταν δική τους η πρωτοβουλία να επιδιώξουν συνεργασία με τη συγκεκριμένη τράπεζα, καθώς, λόγω της οικονομικής κρίσης στην Κύπρο, δεν υπήρχαν διαθέσιμα κεφάλαια για την ανάπτυξή της στην Αυστραλία.

 

«Εμείς πλησιάσαμε την Bendigo Bank γιατί θέλουμε να αναπτυχθούμε και να προσφέρουμε μεγαλύτερο δίκτυο και όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες στην ομογένεια και όχι μόνο»

Πηγή: onlycy.com