Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

500 οικογένειες εξυπηρετούνται κάθε μήνα απο το Κοινωνικό Δημοτικό Παντοπωλείο Πάφου

5 Δεκεμβρίου 2012

500 οικογένειες εξυπηρετούνται κάθε μήνα απο το Κοινωνικό Δημοτικό Παντοπωλείο Πάφου

koinoniko-pantopoleio (1)Πεντακόσιες περίπου οικογένειες εξυπηρετούνται κάθε μήνα από το Κοινωνικό Δημοτικό Παντοπωλείο της Πάφου ανέφερε στο ΚΥΠΕ το μέλος της Επιτροπής Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Πάφου, Άριστος Αριστοτέλους. Στις οικογένειες αυτές, πρόσθεσε ο κ. Αριστοτέλους, παραχωρούνται τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης και κάλεσε όσους έχουν την δυνατότητα να στηρίξουν αυτό το πρόγραμμα του Δήμου, να το πράξουν.

Ανέφερε επίσης πως η δημοτική αρχή προσανατολίζεται να μην διοργανώσει φέτος την εκδήλωση της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς έξω από το Δημοτικό Μέγαρο όπως συνήθιζε κάθε χρόνο, με στόχο τα χρήματα της διοργάνωσης να δοθούν προς ενίσχυση του Κοινωνικού Δημοτικού Παντοπωλείου, στις άπορες οικογένειες, αλλά και στα ορφανά παιδάκια της Πάφου.

Φέτος, συνέχισε ο κ. Αριστοτέλους, θα δοθούν τις μέρες των γιορτών, γιορτινά πακέτα προς τις άπορες οικογένειες από το Κοινωνικό Δημοτικό Παντοπωλείο. Ο κ. Αριστοτέλους αναφέρθηκε και στις επισκέψεις που πραγματοποίησαν τα μέλη της Επιτροπής Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Πάφου στα εκπαιδευτήρια της πόλης, με στόχο την περισυλλογή ειδών για το Κοινωνικό Δημοτικό Παντοπωλείο. Αισθάνομαι ικανοποιημένος, κατέληξε ο κ. Αριστοτέλους, από την ανταπόκριση των παιδιών στην προσπάθεια που καταβάλλουμε ως δημοτική αρχή για την στήριξη του Κοινωνικού Δημοτικού Παντοπωλείου.

Πηγή: onlycy.com