Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Η Ιερά Μονή Σαγματά οργανώνει Προσκυνηματική Εκδρομή στη Συμφερούπολη με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Λουκά του ιατρού

31 Μαρτίου 2013

Η Ιερά Μονή Σαγματά οργανώνει Προσκυνηματική Εκδρομή στη Συμφερούπολη με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Λουκά του ιατρού

368Προσκυνηματική εκδρομή στη Συμφερούπολη της Κριμαίας οργανώνει η Ιερά Μονή Σαγματά με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Λουκά του ιατρού από 9 έως 13 Ιουνίου 2013.

Για πολοστή φορά ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Αντωνόπουλος θα προΐσταται προσκυνητών που επιθυμούν να βρεθούν στις εορταστικές εκδηλώσεις επί τη μνήμη του Αγίου
Λουκά Αρχιεπισκόπου
Συμφερουπόλεως και Κριμαίας, του ιατρού (10-11 Ιουνίου).Η μεταφορά από την Αθήνα στη Συμφερούπολη θα πραγματοποιηθεί με τακτικές πτήσεις των Τουρκικών Αερογραμμών μέσω Κωνσταντινούπολης.Την οργάνωση του προσκυνήματος έχει αναλάβει το τουριστικό γραφείο M.P. Mediterranean Travel (Βουλής 4 – Σύνταγμα) σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Συμφερουπόλεως & Κριμαίας.

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ

Αναλυτικά το πρόγραμμα και το κόστος συμμετοχής έχει ως εξής:

 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΑΘΗΝΑ – ΣΥΜΦΕΡΟΥΠΟΛΗ
Ώρα 13,15  Συνάντηση στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στην είσοδο αναχωρήσεων Νο 2. Παράδοση αποσκευών – παραλαβή κάρτας επιβίβασης.Ώρα 15,15  Αναχώρηση με την πτήση των Tourkish-airlines για Κωνσταντινούπολη. Άφιξη στην Κωνσταντινούπολη στις 4.35 μ.μ.
Ώρα 19,05  Αναχώρηση από την Κωνσταντινούπολη για Συμφερούπολη.Άφιξη στις 20,40  στη Συμφερούπολη. Μετά τον έλεγχο αναχώρηση για το ξενοδοχείο ‘’UKRANIA’’

στο κέντρο της Συμφερούπολης.
Τακτοποίηση, δείπνο και διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ  10 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΣΥΜΦΕΡΟΥΠΟΛΗ – ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 
(Προαιρετική εκδρομή στην Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής)Ώρα 7.30 – 8.30  Πρωινό στο ξενοδοχείο.10.00  Αναχώρηση για όσους το επιθυμούν (το κόστος θα ανακοινωθεί) για προσκύνημα στην γυναικεία Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής.

Στην επιστροφή θα περάσουμε για ολιγόλεπτη επίσκεψη στο ελληνικό χωριό Τσερνοπόλιε.Το απόγευμα στις 16,00  θα παραβρεθούμε στις ακολουθίες του πανηγυρικού Εσπερινού και του Όρθρου της εορτής του Αγίου Λουκά.20.30  Φαγητό στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

agloukas
ΤΡΙΤΗ  11 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΣΥΜΦΕΡΟΥΠΟΛΗ – ΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ 
Το πρωί θα συμμετάσχουμε στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία και στη Λιτανεία του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά.13.00  Φαγητό στο ξενοδοχείο.Το απόγευμα θα έχουμε την ευκαιρία να τελέσουμε Ιερά Παράκληση μπροστά από τη Λάρνακα του Αγίου στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος – Αγίου Λουκά.

20.30  Φαγητό στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.ΤΕΤΑΡΤΗ  12  ΙΟΥΝΙΟΥ   (Απόδοσις του ΠΑΣΧΑ)
ΣΥΜΦΕΡΟΥΠΟΛΗ – ΣΕΒΑΣΤΟΥΠΟΛΗ 
Ώρα 7.30  Αναχώρηση από το ξενοδοχείο για τη δυτική πλευρά της Κριμαίας.
Θα επισκεφθούμε και θα συμμετάσχουμε στη Θεία Λειτουργία  στον Ιερό Ναό της Αγίας Σκέπης Σεβαστούπολης.
Μετά το κέρασμα – πρωινό θα επισκεφθούμε  το Πανόραμα, την αρχαία Χερσώνα, τον περίφημο Ιερό Ναό του Αγίου Βλαδίμηρου.
Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση.Βραδυνή Θεία Λειτουργία (ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ).
Το δείπνο θα παρατεθεί μετά τη Θεία Λειτουργία.
ΠΕΜΠΤΗ  13  ΙΟΥΝΙΟΥ 

ΣΥΜΦΕΡΟΥΠΟΛΗ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ 
6.30 – 7.30  Πρωινό στο ξενοδοχείο.7.45  Αναχώρηση από το ξενοδοχείο για το αεροδρόμιο. Πτήση για Κωνσταντινούπολη στις 10.10  και στη συνέχεια στις 12.50  για Αθήνα.Άφιξη στην Αθήνα στις 14,15.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί ανάλογα με το χρόνο, τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και τις συνθήκες που θα διαμορφωθούν.

ΕΞΟΔΑ: Η τιμή κατ’ άτομο θα είναι 750 € (Το μονόκλινο 100 € επιπλέον) και περιλαμβάνει: Αεροπορικά εισιτήρια – Φόρους αεροδρομίων, Ξενοδοχείο, Πούλμαν για τις προβλεπόμενες μετακινήσεις και εκδρομές, Ημιδιατροφή, Είσοδο στα μουσεία.

Οι ενδιαφερόμενοι θα καταβάλουν 200 € ως προκαταβολή για το κλείσιμο της θέσεως. Μέχρι τις 5 Μαΐου πρέπει να δοθούν ακόμη 250 €. (Σύνολο 450 €. ). Τα υπόλοιπα 300 € κατά τη διάρκεια της εκδρομής.

Επειδή έχουν προπληρωθεί σημαντικά ποσά (στην αεροπορική εταιρεία, στο ξενοδοχείο κ.λπ) δεν επιστρέφεται η προκαταβολή των 200 €.Δεν χρειάζεται βίζα. Χρειάζεται διαβατήριο σε ισχύ που έχει εκδοθεί από την Αστυνομία.Σημαντικό: Να σταλεί ευκρινής φωτοτυπία του διαβατηρίου για την σωστή έκδοση του αεροπορικού εισητηρίου.2012-06-09 09.14.34

ΕΓΓΡΑΦΕΣ –ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 
M.P. MEDITERRANEAN PARTNERS TRAVEL
(κ. Μαρία Πειρουνάκη)
Βουλής 39 – Σύνταγμα – Αθήνα
Τηλ. : 210 3220230, Fax: 210 3220294 E-mail: [email protected]