Πεμπτουσία· Ορθοδοξία-Πολιτισμός-Επιστήμες

20 χρόνια “ΜΕΡΙΜΝΑ”: 200 κιθάρες, ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

2 Μαρτίου 2015

20 χρόνια “ΜΕΡΙΜΝΑ”: 200 κιθάρες, ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

MERIMNA_afisa_UP

Μεγάλη μουσική εκδήλωση για τον εορτασμό των 20 χρόνων της, διοργανώνει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών η «Μέριμνα», η εταιρία που προσπαθεί να απαλύνει τον πόνο των παιδιών που βιώνουν κάποια απώλεια. Πρόκειται για την εκδήλωση «200 ΚΙΘΑΡΕΣ» των Βαγγέλη Μπουντούνη και Μάρως Ραζή, με τους «String Demons» και τους «Κιθαριστές», η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Μαρτίου. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τους σκοπούς της Μέριμνας.

200 παιδιά, 200 κιθάρες με τις ευαίσθητες χορδές τους, φιλοδοξούν να επαναλάβουν την επιτυχία της μουσικής εμπειρίας που χάρισαν στο κοινό του Μεγάρου το 2012. Και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Βαγγέλης Μπουντούνης  «Η μεγάλη πρόκληση των Κιθαριστών είναι η δυσκολία κουρδίσματος της ορχήστρας αλλά και το παράδοξο να παίζουν οι σολίστες, δάσκαλοι και μαθητές μαζί».

Όπως είναι γνωστό, η ΜΕΡΙΜΝΑ, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια ενεργούς και πρωτοποριακής προσφοράς στην ελληνική κοινωνία με κύριο έργο τη στήριξη παιδιών και οικογενειών που αντιμετωπίζουν την απώλεια αγαπημένων προσώπων, αλλά και την παροχή φροντίδας σε σοβαρά άρρωστα παιδιά και στις οικογένειές τους.

Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου της Μέριμνας ώστε η ανακουφιστική της στήριξη να φθάσει σε όσο περισσότερα παιδιά γίνεται.

MERIMNA_afisa_IN