Πεμπτουσία· Ορθοδοξία-Πολιτισμός-Επιστήμες

Ο νέος δίσκος της Καίτη Κουλιά

23 Μαΐου 2015

Ο νέος δίσκος της Καίτη Κουλιά

Μετά το «γαλάζιο στον ορίζοντα», ένα cd με παραδοσιακά τραγούδια, η Καίτη Κουλλιά επιστρέφει με 8 καινούργια τραγούδια στη νέα της δισκογραφική δουλειά με τίτλο: «του έρωτα πηγές» «επιστρέφουμε μαζί με αγαπημένους συνεργάτες» , σημειώνει η ίδια, «με καινούργια τραγούδια και την επιθυμία να μιλήσουμε για όλα εκείνα που δίνουν χρώμα στη ζωή μας. Όλα εκείνα που στρέφουν την ψυχή μας στις πηγές του έρωτα. Εκεί που η δίψα για ζωή δε σβήνει ποτέ».

kaith1

Σε άλλο σημείο, στο Facebook προφίλ της, θέλοντας να ευχαριστήσει και τους εκλεκτούς συνεργάτες της θα δηλώσει: «Είναι αλήθεια ότι χρειάστηκε πολύς χρόνος και κόπος για να ολοκληρωθεί αυτή η δουλειά και να πάρει την τελική της μορφή. Σε όλη αυτήν την προσπάθεια είχα την τύχη να συνεργαστώ με αξιόλογους φίλους και συνεργάτες. Η από καρδιάς συμμετοχή τους στην παραγωγή του cd ήταν για μένα μια ιδιαίτερη χαρά. Το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο γι’ αυτούς».

Τους στίχους και τη μουσική των τραγουδιών υπογράφουν: Παντελής Θαλασσινός, Δημήτρης Ιωαννίδης, Κατερίνα Κοτάρελα, Καίτη Κουλλιά, Πόλυς Κυριάκου, Ιωάννης Πάττας, Σταύρος Σιόλας, Μαρία Τσιμά και Γιώργος Φραντζολάς. Η Ενορχήστρωση έγινε από τον Μάριο Στρόφαλη, Υπεύθυνος παραγωγής: Δημήτρης Ιωαννίδης. Εταιρεία παραγωγής: ΜΕΛΩΔΙΚΟ ΚΑΡΑΒΙ.

Την Κυριακή 24 Μαΐου 2015 και ώρα 20.00 θα γίνει η παρουσίαση του νέου cd της Καίτης Κουλλιά «του έρωτα πηγές» στο μουσικό στέκι ΑΛΙΚΟ (Αγίου Δημητρίου 16, Ψυρρή, τηλ. 21 0325 3272).

Στην παρουσίαση του cd συμμετέχουν οι μουσικοί: Μάριος Στρόφαλης-πιάνο,ακορντεόν Θοδωρής Κουέλης-κονταμπάσο, Εύα Ατματζίδου-κιθάρα, Σωκράτης Γανιάρης-κρουστά.

Η ΔΙΨΑ ΠΟΥ ΔΕ ΣΒΗΝΕΙ

Στίχοι:Γιώργος Φραντζολάς

Διασκευή από αργεντίνικη μελωδία

%koooaolak%