Ειδήσεις και ΑνακοινώσειςΘεολογία και ΖωήΠολυμέσα - Multimedia

Συνταγματάρχης και «Παπαφλέσσας» ο ιερέας που είπε ακροαριστερό τον Τσίπρα

7 Απριλίου 2017

Συνταγματάρχης και «Παπαφλέσσας» ο ιερέας που είπε ακροαριστερό τον Τσίπρα

ImageHandler

Ο π.Αθανάσιος Τσιμενίδης «πετά» με ελικόπτερα Απάτσι, «συμμετέχει» στις αποστολές των ελληνικών μαχητικών στο Αιγαίο και βγάζει πύρινους λόγους

Φορά ράσο, έχει γαλόνια στους ώμους και… τρολάρει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, δηλώνοντας ενώ φωτογραφίζεται μαζί του, ότι «ήθελε να μία φωτογραφία με έναν ακροαριστερό». Ποιος είναι; Ο ιερέας Αθανάσιος Τσιμενίδης. Ο οποίος, εκτός της ιδιότητας που απευθύνεται στην ψυχή του ανθρώπου, διαθέτει και τον βαθμό του Συνταγματάρχη, καθώς ο ίδιος είναι ενταγμένος στον στρατό και δη στο Σώμα Στρατιωτικών Ιερέων του ΓΕΕΘΑ.

Τα παραπάνω δεν είναι ικανά να αντικατοπτρίσουν την πληθωρική προσωπικότητα του ιερέα Αθανάσιου Τσιμενίδη. Οι γνωστοί του τού έχουν προσδώσει το προσωνύμιο «Σύγχρονος Παπαφλέσσας», καθώς αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία πως δεν είναι από εκείνους που μετρούν τις συνέπειες μπροστά στο δίκιο και στην αλήθεια.

Βαθιά μορφωμένος με πτυχία Θεολογίας, Ψυχολογίας και Ιστορίας, έχει αναλάβει, εκτός του βασικού του καθήκοντος, να δίνει την ευλογία του στους Έλληνες πιλότους, οι οποίοι καλούνται καθημερινά να αντιμετωπίσουν την τουρκική προκλητικότητα στον ουρανό του Αιγαίου. Όντας διευθυντής του Θρησκευτικού Γραφείου στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ), είναι αυτός που με το ευαγγέλιο στο χέρι περιέρχεται τις μονάδες του 1ου και 2ου ΤΕΠ στο Στεφανοβίκειο όπου εδρεύουν τα τα επιθετικά ελικόπτερα AH-64A/D Apache, αλλά και το Λιτόχωρο, όπου έρχονται τα άρματα του Ελληνικού Στρατού για συντήρηση και δοκιμές.

TSIMENIDIS1

iereas-tsipras_0

TSIMENIDIS2 TSIMENIDIS3 tsimenidis44 tsimenidis5

 

Πηγή: protothema.gr