Θαύματα και θαυμαστά γεγονότα

Υποδοχή Λειψάνων των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στο Περιστέρι

18 Απριλίου 2017

Υποδοχή Λειψάνων των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στο Περιστέρι

ypodoxi-leipsanon-5

Σε Αναστάσιμο κλίμα και με την συμμετοχή πλήθους πιστών ξεκίνησε η Δευτέρα του Πάσχα 17 Απριλίου 2017 ο διήμερος εορτασμός των Αγίων Νεοφανών Μαρτύρων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στον ομώνυμο Ιερό Ναό του Περιστερίου.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε η υποδοχή των Ιερών Λειψάνων των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης σε κεντρικό δρόμο του Περιστερίου.

Τα Ιερά Λείψανα παρέλαβε ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αρχιμανδρίτης π. Γεράσιμος Αντύπας και στην συνέχεια τοποθετήθηκαν δίπλα από την Ιερά Εικόνα των Αγίων προς προσκύνηση και ευλογία των πιστών.

Στην συνέχεια τελέστηκε πανηγυρικός Εσπερινός με αρτοκλασία και Θείο Κήρυγμα προεξάρχοντος του Αρχιμανδρίτη π.Μαξίμου Χριστοδούλου και Ιερέων της Ιεράς Μητροπόλεως Περιστερίου.

Να αναφερθεί ότι τα Ιερά Λείψανα θα παραμείνουν στον Ιερό Ναό έως την Τρίτη του Πάσχα και θα αναχωρήσουν μετά το πέρας των λατρευτικών εκδηλώσεων προς τιμήν των Αγίων Νεοφανών Μαρτύρων.

Τέλος να σημειωθεί ότι ο διήμερος εορτασμός θα ολοκληρωθεί με την πρωϊνή Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Περιστερίου κ. Χρυσοστόμου και την Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας και των Ιερων Λειψάνων των Αγίων το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

ypodoxi-leipsanon-15 ypodoxi-leipsanon-14 ypodoxi-leipsanon-13 ypodoxi-leipsanon-12 ypodoxi-leipsanon-11 ypodoxi-leipsanon-10 ypodoxi-leipsanon-9 ypodoxi-leipsanon-8 ypodoxi-leipsanon-7 ypodoxi-leipsanon-6 ypodoxi-leipsanon-5 ypodoxi-leipsanon-4 ypodoxi-leipsanon-3 ypodoxi-leipsanon-2 ypodoxi-leipsanon-1 ypodoxi-leipsanon-5

Πηγή: romfea.gr