Πεμπτουσία· Ορθοδοξία-Πολιτισμός-Επιστήμες

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας στη Λάρισα

3 Ιουνίου 2017

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας στη Λάρισα

Οι εκδόσεις «Εν πλω», με στόχο την προβολή και τη διάδοση του ποιοτικού βιβλίου, διοργανώνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνατίου, «ΕΚΘΕΣΗ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ», την Τετάρτη 7 και την Πέμπτη 8 Ιουνίου από τις 11 το πρωί έως τις 10 το βράδυ στο ξενοδοχείο DIVANI PALACE LARISSA, Παπαναστασίου 19, στη Λάρισα.

Οι βιβλιόφιλοι επισκέπτες θα βρουν πολλούς τίτλους ορθόδοξης πνευματικότητας και επιλεγμένα παιδικά βιβλία πολλών εκδοτικών οίκων και μοναστηριών.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΛΒΑΝΙΑΣ κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Στο πλαίσιο της έκθεσης ο Δήμος Λαρισαίων, η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και οι εκδόσεις ΕΝ ΠΛΩ διοργανώνουν παρουσίαση του βιβλίου του Αρχιεπισκόπου Tιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ : «ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ – ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ».

Τετάρτη 7 Ιουνίου, 7:30μμ
Ξενοδοχείο Divani Palace Larissa
Αίθουσα “Aριστοτέλης”

Ομιλητές:
•Χρυσόστομος Σταμούλης
Καθηγητής Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ – Συγγραφέας

•Ιωάννης Καλούσης, Ιατρός – Πνευμονολόγος

Παράλληλα θα παρουσιαστεί και ακόμα ένα βιβλίο του Αρχιεπισκόπου Αναστασίου με τίτλο: «Η ανασύσταση της Ορθοδόξου Αυτοκεφάλου Εκκλησίας της Αλβανίας» με αφορμή την Δ’ επαυξημένη έκδοσή του, ενώ θα προβληθεί και μικρό ντοκιμαντέρ με στιγμές από την ιεραποστολική πορεία του Αρχιεπισκόπου.

Χορηγός επικοινωνίας: Δημοσιογραφικός Οργανισμός ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Είσοδος ελεύθερη

Διαβάστε το δελτίο τύπου για το νέο βιβλίο του Αρχ. Αλβανίας κάνοντας κλικ εδώ