Επιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

Κεραμεικός – Φωτογραφικός Περίπατος Street Art

18 Οκτωβρίου 2017

Κεραμεικός – Φωτογραφικός Περίπατος Street Art

Ο τρίωρος Φωτογραφικός Περίπατός μας θα ξεκινήσει με μια εισαγωγική συζήτηση στο Θησείο και θα συνεχιστεί στου Ψυρρή και στον Κεραμεικό με τελικό προορισμό τον Σταθμό του Μετρό Κεραμεικός στο Γκάζι. H Κυριακάτικη αυτή βόλτα θα μας δώσει την ευκαιρία να θαυμάσουμε ενδιαφέροντα έργα της Αθηναϊκής Street Art σκηνής, συζητώντας παράλληλα τη δυνατότητα φωτογραφικής τους προσέγγισης – ανασύνθεσης, με ιδιαίτερη αναφορά στη συσχέτιση της Φωτογραφίας Δρόμου (Street Photography) με τους στόχους και τις ιδιαιτερότητες της Street Art.

Κατά τη διάρκεια του περιπάτου, υπό την καθοδήγηση του Παναγιώτη Γούλιαρη, οι συμμετέχοντες θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να συζητήσουν μαζί του θέματα Φωτογραφικής Σύνθεσης, όπως η Οργάνωση του Κάδρου και η σχέση Φόρμας – Περιεχομένου, καθώς επίσης και τεχνικά ζητήματα. Ο Παναγιώτης Γούλιαρης είναι υποψήφιος διδάκτωρ ΕΜΠ και πραγματοποιεί Σεμινάρια Φωτογραφίας από το 2009.

Ακολουθήστε μας σε αυτή την όμορφη Κυριακάτικη βόλτα η οποία θα χαραχτεί στη μνήμη σας και θα αποτυπωθεί στις φωτογραφίες σας!

Σημαντικές Πληροφορίες
• Ημερομηνία Ξενάγησης: Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017
• Ώρα Έναρξης Ξενάγησης: 10:00
• Διάρκεια Ξενάγησης: 3 ώρες περίπου περίπου
• Κόστος Ξενάγησης: 20€ / άτομο
• Σημείο Συνάντησης: Σταθμός Μετρό Θησείο
• Σημείο Ολοκλήρωσης Περιπάτου: Σταθμός Μετρό Κεραμεικός
• Ο Φωτογραφικός Περίπατος θα πραγματοποιηθεί από τον Δάσκαλο Φωτογραφικής Σύνθεσης Παναγιώτη Γούλιαρη• Κρατήστε τις θέσεις σας τώρα!

* Για τη διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής της Δράσης μας, σας καλούμε να είστε στο σημείο συνάντησηςτουλάχιστον 15 λεπτά πριν από την προκαθορισμένη ώρα έναρξης. Για λειτουργικούς λόγους, θα τηρηθεί αυστηρά η ώρα έναρξης.
** Οι διαθέσιμες θέσεις για τη συγκεκριμένη Δράση μας είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί απόλυτα η σειρά προτεραιότητας με την οποία θα ολοκληρώνεται η εγγραφή των ενδιαφερομένων. Copyright © 2017 Be a Greek, All rights reserved.

 

Πηγή: a0h7a2.mailupclient.com