Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Γυναίκα αστυνομικός εκτός υπηρεσίας εντόπισε 21χρονο που επιτέθηκε άσεμνα σε ανήλικη

19 Ιανουαρίου 2018

Γυναίκα αστυνομικός εκτός υπηρεσίας εντόπισε 21χρονο που επιτέθηκε άσεμνα σε ανήλικη

Πέντε μέρες μετά την καταγγελία 17χρονης ότι άγνωστος άνδρας της επιτέθηκε άσεμνα στη μέση του δρόμου η αστυνομία πέρασε χειροπέδες σε 21χρονο.

Η σύλληψη του 21χρονου έγινε κατορθωτή όταν γυναίκα αστυφύλακας που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και γνώριζε την υπόθεση, αναγνώρισε στον δρόμο τον νεαρό που φέρεται να επιτέθηκε άσεμνα στην ανήλικη.

Με τη βοήθεια άλλων κατάφερε να ακινητοποιήσει τον ύποπτο και να του φορέσει χειροπέδες. Κατά τον σωματικό έλεγχο που έγινε μετά τη σύλληψη του 21χρονου στην κατοχή του εντοπίστηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Υπενθυμίζεται πως η ανήλικη κατήγγειλε στην αστυνομία πως ο νεαρός επιτέθηκε στην ανήλικη στη συμβολή των οδών Γρίβα Διγενή και Αθανάσιου Διάκου.

Σύμφωνα με την περιγραφή της ανήλικης στις αρχές ο δράστης είχε κυπριακή προφορά, καστανά μαλλιά, κοντό γένι και σκουλαρίκια στο κάτω χείλος και στο ένα φρύδι, ενώ περιγράφεται ως μέτριας σωματικής διάπλασης. Μάλιστα ο δράστης κρατούσε μια άσπρη τσάντα.

Με βάση την περιγραφή της ανήλικης η αστυνομία προχώρησε σε έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του 21χρονου και καταζητείτο. Ο ύποπτος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας το οποίο διέταξε την κράτησή του για τέσσερις μέρες .
Πηγή: cyprusnews.eu