Γλυκά & Εδέσματα

Μακαρόνια με τόνο

19 Νοεμβρίου 2018

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :

Σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό, βράζουμε τα μακαρόνια. Σε άλλο σκεύος τσιγαρίζουμε τα τριμμένα κρεμμύδια και προσθέτουμε τις  πιπεριές κομμένες μακρόστενες.Αφήνουμε να μαραθούν και ρίχνουμε τη ντομάτα. Μόλις αρχίσει να «δένει» η σάλτσα, προσθέτουμε το ψάρι θρυμματισμένο, λίγο αλάτι και πιπέρι.Αφού βράσει, σερβίρουμε μαζί με τα μακαρόνια.

Κάντε κλικ εδώ για όλα τα βιβλία της μοναστηριακής γαστρονομίας.

Υλικα :

μισό κιλό φρέσκος τόνος ή 3 κονσέρβες τόννου
μισό κιλό μακαρόνια
4 πράσινες πιπεριές φλάσκες
μισό κιλό ντομάτες
2 κρεμμύδια
ελαιολαδο
αλάτι
πιπέρι

 

Πηγή: monastiriaka.gr