Ορθοδοξία· Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων

Στρατός και Σώματα Ασφαλείας προσκυνούν την Αγία Ζώνη

25 Ιουνίου 2019

Στρατός και Σώματα Ασφαλείας προσκυνούν την Αγία Ζώνη

Κατόπιν αιτήσεως των Στρατιωτικών, Αστυνομικών και Λιμενικών Αρχών ο καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γερόντας Εφραίμ απεδέχθη το αίτημα τους και μετέφερε την Τίμια Ζώνη αρχικά στο Λιμεναρχείο Πόρτου Λάγους όπου την υποδέχθηκε ο Υπολιμενάρχης κ.Κιλίτσης Απόστολος και τα στελέχη του λιμενικού σωματος.
Την Αγία Ζώνη προσεκόμισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης κ. Παντελεήμων. Ακολουθώς η Αγία Ζώνη μετεφέρθη στο Στρατόπεδο «Αποστολίδη» όπου εδρεύει το Δ’ Σώμα Στρατού στην Ξάνθη και την υποδέχθηκε ο αντιστράτηγος Χαράλαμπός Λαλούσης  και τέθηκε σε προσκύνηση για τα στελέχη και τις οικογενειες τους.

 

 

Εν συνεχεία η Αγία Ζώνη επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης όπου την υποδέχθηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης Χρήστος Σταμπουλής. Εψάλη δέηση από τον Σεβ. Μητροπολίτη Ξάνθης και ευλογήθηκαν τα στελέχη και οι παρευρισκόμενοι πιστοί.  Ο Γέροντας Εφραίμ ευχήθηκε η Αγία Ζώνη να είναι ασπίδα στο έργο και το καθήκον που επιτελούν και ανέφερε θαυμαστό γεγονός διαφυλάξεως αστυνομικού που τον έσωσε η Αγία Ζώνη. Ο Αστυνομικός Διευθυντής από την πλευρά του προσέφερε αναμνηστική πλακέτα με το έμβλημα της ελληνικής αστυνομίας.

 

 

 

 

 

Πηγή: www.orthodoxianewsagency.gr