Ορθοδοξία· Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων

Πλήθος κόσμου στο μνημόσυνο για τα θύματα στο Μάτι

21 Ιουλίου 2019

Πλήθος κόσμου στο μνημόσυνο για τα θύματα στο Μάτι

Σε κλίμα συγκίνησης, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κυρίλλου, πλήθος κόσμου αποτίει φόρο τιμής στους 102 συνανθρώπους μας που έφυγαν από τη ζωή εκείνη την αποφράδα ημέρα.

Στο μνημόσυνο παραβρέθηκαν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης. Το παρών έδωσαν ακόμη ο νέος περιφεριαρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, οι νέοι Δήμαρχοι Ραφήνας και Μαραθώνα αλλά και ο βουλευτής ανατολικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Βλάχος.

Σε δηλώσεις του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη μετέφερε τη συμμετοχή του πρωθυπουργού στο πένθος των συγγενών και φίλων των θυμάτων αλλά και τη βούληση της κυβέρνησης να σταθεί δίπλα στους πληγέντες. Παράλληλα τόνισε πως σύσσωμη η κυβέρνηση θα εργαστεί στην κατεύθυνση να μην ζησει ξανά η Ελλάδα μια ανάλογη τραγωδία.

«Είναι μέρα μνήμης σήμερα για ένα δράμα που οι πληγές είναι ακόμη ανοιχτές. Για ένα πραγμα θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι μια τέτοια τραγωδία δεν πρέπει να ξαναγίνει, ποτέ και πουθενά» σημείωσε μεταξύ άλλων ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Πηγή φωτογραφιών: www.irafina.gr

Πηγή: www.orthodoxianewsagency.gr