Ορθοδοξία· Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων

Στις όμορφες βουνοκορφές και τα ποτάμια του Ασπροποτάμου

20 Αυγούστου 2019

Στις όμορφες βουνοκορφές και τα ποτάμια του Ασπροποτάμου

Ο σεπτός Ποιμενάρχης Σταγών και Μετεώρων, κ. Θεόκλητος, περιόδευσε για άλλη μια φορά στις όμορφες βουνοκορφές και τα όμορφα ποτάμια του Ασπροποτάμου, που κυλάνε σε ένα από τα πιο πλούσια και εντυπωσιακά τοπία της Πίνδου.

 

 

 

 

Το Σάββατο 17 Αυγούστου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης επισκέφτηκε την ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Ανθούσας – Γαλακτροφούσας Ασπροποτάμου, που είναι υπό ανασύσταση και ανασυγκρότηση, σύμφωνα με τα σχέδια και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου.

Την Κυριακή 18 Αυγούστου 2019, στον Ιερό Ενοριακό Ναό Κοιμ. Θεοτόκου Καλλιρρόης, τελέστηκε η Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου. Τον Θείο Λόγο προς το πολυπληθές εκκλησίασμα, κήρυξε ο Σεβασμιώτατος, αναφερόμενος στην Ευαγγελική περικοπή. Πρίν το «Δι’ ευχών», ο Ποιμενάρχης χειροθέτησε σε Πρωτοπρεσβύτερο τον εφημέριο της ενορίας, π. Νικόλαο Μπουρλή.

 

 

Τον Σεβασμιώτατο κ. Θεόκλητο, στην περιοδεία του τον συνόδευαν ο Αρχιδιάκονος Κωνσταντίνος Κοκόρας, καθώς και ο υπεύθυνος του ιδιαιτέρου Γραφείου του Σεβασμιωτάτου, κ.Ναπολέων Αγραφιώτης.

 

 

 

Πηγή: www.orthodoxianewsagency.gr