Ορθοδοξία· Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων

«Μια ημέρα για τους γονείς στην Κατασκήνωση»

23 Σεπτεμβρίου 2019

«Μια ημέρα για τους γονείς στην Κατασκήνωση»

Όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο πια, και οι γονείς θα έχουν μια ημέρα δική τους στην Κατασκήνωση! Πιο συγκεκριμένα την ερχόμενη Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019 οι Εκκλησιαστικές Κατασκηνώσεις της Ι. Μητροπόλεώς Λευκάδος και Ιθάκης «Η Φανερωμένη», στο δάσος απέναντι από την Ιερά Μονή Φανερωμένης Λευκάδος, ετοιμάζονται να υποδεχθούν από τις 12 το μεσημέρι μέχρι το βραδάκι τους γονείς και να τους δώσουν την ευκαιρία να γίνουν και πάλι παιδιά!

Αυτή η όμορφη ευκαιρία «αναχώρησης» από την καθημερινότητα απευθύνεται κατ’ αρχάς στους γονείς των κατασκηνωτών του περασμένου καλοκαιριού. Μπορούν όμως να συμμετάσχουν και όσοι ακόμη προβληματίζονται γύρω από την αγωγή των παιδιών μας και θα ήθελαν να δοκιμάσουν αυτή τη ζεστή – οικογενειακή κατασκηνωτική εμπειρία.

Το πρόγραμμα των μεγάλων θα ξεκινήσει με στρογγυλό τραπέζι διαλόγου, γύρω από το εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα: «Χαρτζιλίκι… αντί αγκαλιάς», που θα εισηγηθεί ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Θεοδόσιος Μαρτζούχος, κληρικός της Ι. Μ. Νικοπόλεως και Πρεβέζης. Θα ακολουθήσει συζήτηση, με τη συμμετοχή του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Θεοφίλου.

Κατόπιν, κοινή τράπεζα, ψυχαγωγία, απογευματινός καφές και άλλες ευκαιρίες επικοινωνίας μέχρι τις 7 μ.μ.

Παράλληλα, νέοι άνθρωποι θα φροντίζουν για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών, ώστε να μπορούν οι γονείς απερίσπαστοι να χαρούν την Κατασκήνωσή τους!

Στο τέλος του προγράμματος θα έχουν όλοι την ευκαιρία να θυμηθούν τις φετινές αξέχαστες κατασκηνωτικές στιγμές με τη βοήθεια του φωτογραφικού φακού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2019 στο Κέντρο Νεότητας της Ι. Μητροπόλεως (τηλ.: 2645022415, εσ.: 22 και 6974795265 – Messenger: Κέντρο Νεότητας).

 

Πηγή: www.orthodoxianewsagency.gr