Γαστρονομία

Αβοκάντο με ρύζι

14 Αυγούστου 2020

Αβοκάντο με ρύζι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ  :

Βράζουμε το ρύζι με τα λαχανικά και το αλάτι και το σουρώνουμε. Το ξεπλύνουμε με ζεστό ή κρύο νερό , για να φύγει η κόλλα του. Καθαρίζουμε το αβοκάντο και το κόβουμε σε κύβους.Κατόπιν το ανακατεύουμε με το ρύζι. Το φαγητό είναι έτοιμο. Αν μας αρέσουν, μπορούμε να προσθέσουμε λίγα μαυρομάτικα φασόλια.

ΥΛΙΚΑ :

μισό κιλό ρύζι κίτρινο
1 φάκελος με δίαφορα κατεψυγμένα λαχανικά και αρακά
άνηθος ή άλλο μυρωδικό της αρεσκείας μας
1-2 αβοκάντο ώριμα
1 φλιτζάνι μαυρομάτικα φασόλια (προαιρετικώς)

Κάντε κλικ εδώ για όλα τα βιβλία της μοναστηριακής γαστρονομίας.

 

Πηγή: monastiriaka.gr