Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Και φονιάδες οι βατοπαιδινοί;

14 Νοεμβρίου 2008

bearing-false-witness

Ενημέρωση: Μετά από επικοινωνία με τον π. Αρσένιο πληροφορηθήκαμε ότι όντως επικοινώνησε τηλεφωνικά με το Mega για να διαμαρτυρηθεί για τα όσα συκοφαντικά λέχθηκαν εναντίον του.

Το ακούσαμε και αυτό. Απειλούσε να τους καθαρίσει οικογενειακώς ο π. Αρσένιος!!! Τάδε έφη η κ. Σωτηροπούλου στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής χθες. Η δικηγόρος των κατοίκων Ραιδεστού Θεσσαλονίκης είπε ότι ο π. Αρσένιος της τηλεφωνούσε απειλητικά και της έλεγε: «μην ασχολείσαι διότι θα σας βρουν φυτεμένους και εσάς και τα παιδιά σας»!!!
Για την κυρία αυτή… και τα όσα ανυπόστατα και αντικρουόμενα κατέθεσε οι βουλευτές της Ν.Δ. είπαν ότι: «επεδίωξε μόνο τη δημιουργία εντυπώσεων και θορύβου και δεν άγγιξε την ουσία των πραγμάτων, ούτε την αλήθεια» και άλλοι ότι «βρισκόμαστε μπροστά σε μάρτυρες, που, είτε είναι κατασκευασμένοι, είτε έχουν πλήρη σύγχυση των γεγονότων»… Φανταστείτε ότι έδωσε τρεις διαφορετικές περιγραφές της συνομιλίας της με τον Ψωμιάδη! Τόσο έγκυρη μάρτυρας…
Γράφτηκε ακόμη ότι με δηλώσεις του στο Mega ο μοναχός Αρσένιος αρνήθηκε ότι απείλησε την κ. Σωτηροπούλου και ότι την γνωρίζει. Μιλήσαμε με τον π. Αρσένιο και μας είπε ότι όντως ούτε την κ. Σωτηροπούλου γνωρίζει ούτε αν έχει παιδιά!
Φαίνεται ότι ξεκινά ένα νέο κύμα συκοφαντικών δυσφημήσεων εναντίον της Μονής. Και αυτό μάλλον γιατί δεν τους «βγήκαν» τα μέχρι τώρα σχέδια αφού δεν μπόρεσαν να αποδείξουν τίποτα. Με την εμπλοκή του ονόματος του Πρωθυπουργού στην κατάθεση μπορούμε να υποθέσουμε ότι παρόμοιες ενέργειες εντάσσονται σε γενικότερο σχέδιο αναταραχής της χώρας. Κάποιοι μάλλον βιάζονται να στριμώξουν τον Καραμανλή και να πάμε σε εκλογές. Είδομεν.

Σχετικά άρθρα:

Βατοπαίδι: Στρατηγικά συμφέροντα

Κόλαφος για τους Αρεοπαγίτες η αναφορά Βατοπαιδίου

Δικαστικό πραξικόπημα κατά της Μονής Βατοπαιδίου