Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Αποστολίδης: οι καταθέσεις «φωτιά» έκαψαν τον ίδιο…

16 Νοεμβρίου 2008

Αποστολίδης: οι καταθέσεις «φωτιά» έκαψαν τον ίδιο…

apostolidis-fireΟδηγός μάρτυρας – Αποστολίδης –

Περιγράφοντας τον Πρόεδρο της ΚΕΔ, Πέτρο Παπαγεωργίου, για τον οποίο είχε καταθέσει στον εισαγγελέα ότι τον γνώριζε, αφού κατά τους ισχυρισμούς του τον μετέφερε μαζί με μοναχούς σε διάφορες υπηρεσίες, έπεσε σε πολλές και συγκλονιστικές αντιφάσεις.

α) Όταν ο κ. Αποστολίδης ρωτήθηκε να περιγράψει τον κ. Παπαγεωργίου υποστήριξε ότι πρόκειται για ένα άτομο 40-45 ετών ενώ ο Πρόεδρος της ΚΕΔ είναι περίπου 60 ετών!…

Επίσης όταν κάποιο μέλος της επιτροπής τον ρώτησε για το ύψος του κου Παπαγεωργίου είπε ότι είναι περίπου 1,80. Τότε ο βουλευτής κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος δεν κρατήθηκε και ευχαρίστησε τον μάρτυρα διότι, όπως είπε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Ν.Δ., είναι ευχαριστημένος γιατί γίνεται και αυτός 1,80 αφού ο κ. Παπαγεωργίου έχει το ίδιο ύψος με τον Βουλευτή.
β) Ο κ. Αποστολίδης κατά την διάρκεια της καταθέσεως του στην Εξεταστική Επιτροπή παρατηρήθηκε, ότι συνεχώς έσκυβε και διάβαζε κάποιο κείμενο. Ρωτήθηκε κάποια στιγμή να εξηγήσει τι είναι αυτό που διαβάζει. Ο μάρτυς είπε ότι διαβάζει το κείμενο της κατάθεσής του στον εισαγγελέα. Ευλόγως στη συνέχεια διατυπώθηκε η απορία, πως είναι δυνατόν να έχει στα χέρια του την κατάθεσή του και από το Προεδρείο του ζήτησαν να επιδείξει το χαρτί της κατάθεσης. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής έμεινε έκπληκτος όταν διαπίστωσε ότι το χαρτί προήρχετο από φαξ γνωστού τηλεοπτικού σταθμού Φυσικά το έγγραφο κατετέθη στα πρακτικά της Επιτροπής.

Σχετικά άρθρα: Μεγάλο κακό η αχαριστία

Πηγή:  http://nonpaper300.blogspot.com/2008/11/blog-post_15.html