Υπόθεση Μονής Βατοπαιδίου

Δίπρακτη κωμωδία…

18 Νοεμβρίου 2008

Δίπρακτη κωμωδία…

comedy_teamΠράξη πρώτη.

Δευτέρα, 17 Νοέμβριος 2008

Γελάει όλη η Ελλάδα μαζί τους – Ο ένας κατέγραφε τον άλλον!!!

ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ;

Μαζί του γελάει όλη η Ελλάδα. Ο ένας κατέγραφε τον άλλον. Ο δικηγόρος Κουκουβίνος και σύντροφος της Σταματίας Σωτηροπούλου είχε καταγραφεί για εκβιασμό από τον Πάπιστα. Η φίλη της Σωτηροπούλου, η επιχειρηματίας κ. Ν. Kάπου κατέγραψε την δικηγόρο που κατέθεσε στην εξεταστική για να αποδείξει ότι έλεγε ψέματα η φίλη της!… Και ο Π. Ψωμιάδης κατέγραψε κάποια άλλη ή άλλον (ή τέλος πάντων ήρθε στα χέρια του υλικό) από άλλη συνομιλία. Μιλάμε ότι ο ένας έγραφε τον άλλο. Με κασέτες κυκλοφορούν την ίδια ώρα που στα κανάλια απαγορεύεται να γίνεται καταγραφή. Ποιο κακούργημα; Εδώ έχει καταγράψει ο ένας τον άλλον. Είναι απίστευτο.

http://troktiko.blogspot.com/2008/11/blog-post_4832.html

(πέφτει η αυλαία)

Πράξη δεύτερη.

Δευτέρα, 17 Νοέμβριος 2008

Η φίλη της Σωτηροπούλου την τίναξε στον αέρα την κατάθεση της

KAI ΑΛΛΗ ΚΑΣΕΤΑ

Την τίναξε στον αέρα την Σωτηροπούλου η φίλη της η Ντίνα Κάπου που ήταν παρούσα στο ραντεβού με τον Π. Ψωμιάδη καθώς πριν από λίγο είπε ότι ουδέποτε ειπώθηκε αυτό που κατέθεσε η Σωτηροπούλου στην εξεταστική. Με λίγα λόγια μπαμ και μπουμ και κουμπουριές.
Αποδεικνύει ότι δεν ειπώθηκε ποτέ το όνομα Καραμανλή ο Ψωμιάδης. Έχω την κασέτα που λέει όλη την αλήθεια η Σωτηροπούλου σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μου και πλέον αποδεικνύεται ότι ουδέποτε ειπώθηκε το θέμα με τον Καραμανλή στην συνάντηση που είχαμε και ήμουν παρούσα”. Η επιχειρηματίας Ντίνα Κάπου δήλωσε στο δελτίο του ALTER ότι απειλήθηκε και ότι αναγκάστηκε να καταγράψει την δικηγόρο κ. Σωτηροπούλου για να αποδείξει ότι η ίδια λέει αλήθεια.

http://troktiko.blogspot.com/2008/11/blog-post_9086.html

(πέφτει η αυλαία)

(Χειροκροτήματα)

applause