Υπόθεση Μονής Βατοπαιδίου

Η αλήθεια για τον κ. Χατζηαλεξάνδρου

22 Νοεμβρίου 2008

Η αλήθεια για τον κ. Χατζηαλεξάνδρου

detectivVatopaidiFriend: Πριν μερικές μέρες κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο παλαιότερα δημοσιεύματα για κάποια υπόθεση του κ. Αλέξανδρου Χατζηαλεξάνδρου, δικηγόρου της Μονής Βατοπαιδίου. Τα εν λόγω δημοσιεύματα προφανώς είχαν σκοπό να θίξουν το πρόσωπο του κ. Χατζηαλεξάνδρου και μάλιστα στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή που κλήθηκε ως μάρτυρας στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση της Μονής Βατοπαιδίου. Αυτό γίνεται φανερό από την παντελή αποσιώπηση του τέλους της υπόθεσης αυτής, στην οποία δικαιώθηκε πανηγυρικά ο ανωτέρω δικηγόρος. Ακολουθεί μια σύντομη απάντηση-αναφορά του ίδιου για το θέμα:

Προ 11 ετών, ένας ντετέκτιβ με ένα δημοσιογράφο σκηνοθέτησαν… μία παράνομη υιοθεσία στην Αθήνα με τσιγγάνους. Και ενώ εγώ είμαι κάτοικος Θεσσαλονίκης, με έμπλεξαν στην υπόθεση με καταθέσεις ψευδείς και μοναδικό σκοπό να με εκθέσουν στην κοινωνία, πράγμα που πέτυχαν με την δύναμη των μέσων ενημερώσεως.
Όπως όμως αποδείχθηκε εκ των υστέρων…, τα όσα ειπώθηκαν ήταν ανακριβή και ψευδή, ενώ οι φάκελοι που κατασχέθηκαν αφού ερευνήθηκαν από την δικαιοσύνη δεν είχαν τίποτε το παράνομο και έτσι αθωώθηκα ομόφωνα με την υπ’ αριθμ. 327/2001 απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών.

Χατζηαλεξάνδρου Αλέξανδρος

VatopaidiFriend: Μάλιστα, ο εισαγγελέας που εκδίκασε την υπόθεση πρότεινε αυθόρμητα στον κ. Χατζηαλεξάνδρου να κινήσει αγωγές στους κατηγόρους του για συκοφαντική δυσφήμιση. Ο κ. Χατζηαλεξάνδρου είναι διατεθειμένος να παράσχει περισσότερες πληροφορίες σε κάθε καλοπροαίρετο αίτημα.

Δείτε και τα έγγραφα:

doc_page_1_11

doc_page_2