Υπόθεση Μονής Βατοπαιδίου

Κρυφές αμαρτίες…

26 Νοεμβρίου 2008

Κρυφές αμαρτίες…

slow-down-guys«Παιδιά με αγάπη σας παρακαλούμε μην συνεχίζετε να πολεμάτε την Μονή Βατοπαιδίου. Είναι αμαρτία αυτό που κάνετε. Ξέρουμε ποιοι είστε, και ονόματα και θέσεις στην κοινωνία. Αφού είδατε ότι δεν υπάρχει κάτι αληθινό για να τους κατηγορήσετε μην ψάχνετε απεγνωσμένα να βρείτε νέους Ιούδες, οι οποίοι με μερικές χιλιάδες ευρώ θα πλέξουν τις επόμενες μέρες ανυπόστατες κατηγορίες για μερικούς πατέρες της Μονής. Κρίμα είναι. Σας τα γράφουμε με αγάπη.
Επίσης μην ξεκινάτε να παρουσιάσετε κασέτες και CD με ψευδομαρτυρίες και πλαστά στοιχεία και για άλλους πατέρες της μονής, των οποίων τα ονόματα τα γνωρίζουμε. Βέβαια, ξέρουμε ότι είχατε συναντήσεις με διάφορους δημοσιογράφους που μάλιστα τους πήρατε με τα αυτοκίνητά σας. Επίσης να ξέρετε ότι εθεάθησαν δύο μεγαλοδημοσιογράφοι (ξέρουμε που και πότε) ψάχνοντας στοιχεία για να συκοφαντήσουν τη μονή Βατοπαιδίου. Μην κάνετε τέτοια, ρε παιδιά. Δεν αρμόζει.
Ξέρετε, είναι κακό να στέλνετε… στην Κύπρο δημοσιογράφοι τηλεοπτικών σταθμών από την Αθήνα για να ξαναβράσουν τη σούπα των παλιών συκοφαντιών κάποιων Κύπριων ρασοφόρων για τον γέροντα Ιωσήφ, η οποία δεν τρώγεται με τίποτα.
Όπως βλέπετε ξέρουμε αρκετά. Ξέρουμε και άλλα. Ονόματα, γεγονότα κτλ. Σας παρακαλούμε θερμά, μην μας αναγκάζετε να τα δημοσιεύσουμε. Εμείς προσπαθούμε όσο γίνεται να μην σας εκθέσουμε μπροστά στους ανθρώπους με την ελπίδα ότι θα ησυχάζετε και εσείς πολεμάτε με λύσσα την Μονή;
Με αγάπη σας προτρέπουμε. Το Άγιον Όρος μπορεί να έχει τα «κουσούρια» του όμως εκεί υπάρχουν και πολύ πνευματικοί άνθρωποί. Άνθρωποι που δέχονται αποκαλύψεις από τον Θεό. Και ξέρουμε ότι ο Θεός τέτοια πράγματα δεν ευλογεί.»

…Βέβαια, αγαπητοί αδελφοί, εμείς προσπαθούμε όπως βλέπετε να κάνουμε το καθήκον μας με το καλό, όμως δεν μπορούμε να αφήσουμε να νικήσει το κακό, να χάνονται οι ψυχές των ανθρώπων που σκανδαλίζονται μόνο και μόνο επειδή μερικοί θέλουν δόξα, λεφτά και δύναμη.

Πηγή: http://polemarchos.wordpress.com