Υπόθεση Μονής Βατοπαιδίου

Οι Αλιβάνιστοι Γενίτσαροι υπονομεύουν τα διαχρονικά δίκαια του Οικουμενικού Ελληνισμού!!!

1 Δεκεμβρίου 2008

Οι Αλιβάνιστοι Γενίτσαροι υπονομεύουν τα διαχρονικά δίκαια του Οικουμενικού Ελληνισμού!!!

ecumenicalpatriarchbartholomewiΠοιος το περίμενε αλήθεια, ότι μπροστά στο μένος και την εμπάθειά τους ενάντια στο Βατοπαιδινό Γέροντα Εφραίμ οι αλιβάνιστοι Γενίτσαροι των ΜΜΕ -και το κόμματα που τους ακολουθούν- δεν θα υπολόγιζαν ούτε αυτά τα διαχρονικά δίκαια του Οικουμενικού Ελληνισμού και της Ρωμιοσύνης!!! Ενώ ο Οικουμενικός Πατριάρχης τους το είχε ξεκαθαρίσει ήδη προ 20ημέρου, ότι δεν τίθεται ζήτημα αμφισβήτησης της νομικής και διεθνούς ισχύος των Χρυσοβούλων ως τίτλων ιδιοκτησίας, εκείνοι αξίωσαν από το Φανάρι το… “ξύρισμα” του Ηγουμένου Εφραίμ, ακριβώς επειδή ο τελεταίος υπερασπίστηκε τα ιδιοκτησιακά δικαιώματα της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου που απορρέουν από αιώνιους τίτλους ιδιοκτησίας!

Οι άνθρωποι δεν υπολογίζουν τις τραγικές συνέπειες που θα έχει η δαιμονική τους εκστρατεία ενάντια στο Βατοπαίδι… Δυστυχώς τα ίδια και χειρότερα ισχύουν για τους ψευδαδέλφους εντός Αγίου Όρους που φάνηκαν πρόθυμοι να συνωμοτήσουν με τον υπόδικο Κοντομηνά και όλο των σατανικό εσμό της Δημιοκρατίας των media, εξαιτίας του εωσφορικού φθόνου που νιώθουν για το πρώτο σε αριθμό Μοναχών και Πρόοδο Μοναστήρι της Ελληνόφωνης Ορθοδοξίας…

Οι καιροί είναι πονηροί όσο ποτέ. Βρισκόμαστε πλέον στην εσχατιά της Ιστορίας, και τα “σημεία” των καιρών -κορυφαίο από τα οποία η Αποστασία από τον Θεόν- κάνουν ήδη αισθητή την εφιαλτική παρουσία τους, τείνοντας να κατακυριεύσουν την ξεπεσμένη πνευματικά και ηθικά ανθρωπότητα.

Ίσως να ανήκουμε στο “λείμμα” των ολίγων που παραμένουν προσηλωμένοι στο Θέλημα του Θεού. Δεν είναι πλέον ζήτημα αριθμών ή δημοσκοπήσεων. Άλλωστε το έχουμε ξαναπεί: εάν η Αλήθεια και το Δίκαιο μετριόταν με αριθμούς και ποσοστά, τότε ο πιο “αποτυχημένος” όλων των εποχών θα ήταν ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός, που έγινε αποδεκτός μόνο από μια μικρή μειοψηφία των ομοεθνών Του Εβραίων, του ευλογημένου “λείμματος” εκείνης της εποχής!

Γι’ αυτό και δεν απογοητευόμαστε ούτε αποθαρρυνόμαστε! Είμαστε με τον Αιώνιο Νικητή του Θανάτου. Οι ημέρες των αντιχρίστων είναι μετρημένες. Ασήμαντες -όπως και εκείνοι- μπροστά στην αιωνιότητα…

Ζει Κύριος ο Θεός! Αμήν!

Πηγή: http://fileleftheros.wordpress.com/2008/11/29/οι-αλιβάνιστοι-γενίτσαροι-υπονομεύο/