Υπόθεση Μονής Βατοπαιδίου

Πρέπει να κοστίζει πολύ ο αγώνας των «δημοσιογράφων»

5 Δεκεμβρίου 2008

Πρέπει να κοστίζει πολύ ο αγώνας των «δημοσιογράφων»

reporterΠοιος θα θυμάται βέβαια ότι πριν από λίγα χρόνια πρώτο θέμα ήταν η Βαβυλιάδα. Όλη η κουβέντα περί Βαβύλη κατέληγε στο αίτημα των ιδίων «δημοσιογράφων – μισθοφόρων » που με συγκροτημένες ομάδες δήθεν αναλυτών μας βομβαρδίζουν καθημερινά όχι με ειδήσεις αλλά με προπαγάνδα σε όλα τα κανάλια « να παραιτηθεί ο Χριστόδουλος ». Στόχος και τότε η εκκλησία που ο Χριστόδουλος την έβγαζε στο προσκήνιο.
Το ότι σήμερα έχει αθωωθεί ο Βαβύλης από όλες τις κατηγορίες κανένας από τους ψάχνοντες την «αλήθεια» δεν θυμήθηκε να το αναφέρει έστω και ως τελευταία είδηση, αλλά είπαμε, για άλλα πληρώνονται οι λεβέντες όχι για ειδήσεις.
Σήμερα στόχο έχουν τον Εφραίμ ως πρόσωπο αλλά στην ουσία και πάλι την εκκλησία και μάλιστα τον πυλώνα της τον Μοναχισμό του Αγίου Όρους. Έπιασαν φλέβα.
Προ καιρού είχα γράψει ότι δεν θα συγχωρήσουν στον Εφραίμ ότι δεν άφησε το Βατοπαίδι να καταρρεύσει και την επέμβασή του στο ΟΧΙ στο σχέδιο ΑΝΑΝ.
Ο σύντροφος Κακαουνάκης δεν κρατήθηκε και το ξέβγαλε το μυστικό σε εκπομπή σε κάποιο από τα βρωμοκάναλά τους (1.12.08)
Ζήταγε να μάθει αν η Μονή Βατοπαιδίου συνέβαλε στην προπαγάνδιση του ΟΧΙ στην Κύπρο, ως μειωτικό βέβαια για τον Εφραίμ.
Κύριε Κακαουνάκη τα ΟΧΙ δεν είναι βέβαια για μικρούς σαν και σένα αλλά για μεγάλους και ο Εφραίμ μάλλον συγκαταλέγεται σε αυτούς και δεν τον αντέχετε εσείς και τα αφεντικά σας.
Βέβαια η δική σας «επικαιρότητα» συγκαλύπτει την πραγματική επικαιρότητα των μεγάλων αρπακτικών που λυμαίνονται την χώρα.

Γιάννης Σιτές

Πηγή: http://isites1.blogspot.com/2008/12/blog-post_04.html