Υπόθεση Μονής Βατοπαιδίου

Τί λενε οι ακροατές…

6 Δεκεμβρίου 2008

Τί λενε οι ακροατές…

margaritaΤηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή του κ. Οραήογλου στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης στις 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:45′

Κάποιοι θέλουν να πληρώσει ο Εφραίμ γιατί πρωτοστάτησε κατά του σχεδίου Ανάν.

Όλα αυτά τα μέσα που βάλλουν εναντίον του και που είναι ιδιοκτησίας των σταυρωτών του Χριστού, που με τη σειρά τους σταυρώνουν καθημερινά τις ανθρώπινες κοινωνίες με την αδικία και την ανισότητα, ας τα αφήσουν τα ψεύτικα.

Τώρα αν φτύνουν τον Θεσσαλονίκης δεν είναι ευθύνη του Εφραίμ, υπάρχουν και άλλοι λόγοι. Εμένα δε με έφτυσε κανείς. Εγώ δεν ασχολούμαι με τον Εφραίμ, ούτε κανείς στο δρόμο μου λέει για τον Εφραίμ. Τάδε έφη ο Μητροπολίτης Ζακύνθου.

Κύριε Οραήογλου, ξέρετε ποιά ήταν η μητέρα του Μεγάλου Κωνσταντίνου; Η αγία Ελένη.

Ξέρετε ποιά είναι η μητέρα του Γιώργου Παπανδρέου; Η Μάργκαρετ. Δεν είναι ούτε αγία ούτε Ελένη. Είναι από… τους αρχηγούς των Μαρτύρων του Ιεχωβά της Ελλάδος, των Ιεχωβάδων δηλαδή.

Δικηγόρος, Θεσσαλονίκη

———————————————
Λίγα λόγια για την Μαργαρίτα Τσαντ:

Η Μαργαρίτα Τσαντ – Παπανδρέου γεννήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου του 1923 στο Όουκ Παρκ του Ιλλινόις των Η.Π.Α. Ήταν σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου με τον με τον οποίο απέκτησε τέσσερα παιδιά, τον Γιώργο, τη Σοφία, τον Νίκο και τον Ανδρίκο.τη θέσπιση του πολιτικού γάμου, τη νομιμοποίηση διαζυγίων με αμοιβαία συναίνεση, τη δυνατότητα διατήρησης του επώνυμου των γυναικών μετά το γάμο τους και την απόκτηση ίσων δικαιωμάτων με το σύζυγο στα παιδιά τους. Έλαβε ενεργό μέρος σε γυναικεία θέματα και θέματα ειρήνης. Είναι επίσης συγγραφέας πολλών άρθρων και βιβλίων.

Διετέλεσε για οχτώ χρόνια Πρόεδρος στην Ένωση Γυναικών Ελλάδας, μιας πανελλήνιας ανεξάρτητης οργάνωσης για τα δικαιώματα της γυναίκας. Ως πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών πέτυχε τη βελτίωση του νομικού και κοινωνικού κατεστημένου των Ελληνίδων. Πρόσφατες μεταρρυθμίσεις περιλαμβάνουν τη νομιμοποίηση των εκτρώσεων,

Πηγή:  http://el.wikipedia.org/wiki/Μαργαρίτα_Τσαντ