Υπόθεση Μονής Βατοπαιδίου

Ειναι αδίστακτοι !

8 Δεκεμβρίου 2008

Ειναι αδίστακτοι !

anarchistΟι τρομοκράτες της υφηλίου και τα όργανά τους είναι αδίστακτοι.
Έχουμε αναλύσει διεξοδικά, εδώ και χρόνια, ότι προκειμένου να επιβάλλουν τα σχέδιά τους στην Ελλάδα οι τρομοκράτες της υφηλίου δεν θα διστάσουν μπροστά σε τίποτα. Θα προβούν και σε εν ψυχρώ δολοφονίες.
Η δολοφονία του 15τάχρονου είναι η συνέχεια και η κλιμάκωση της ωμής τρομοκρατίας που ζούμε τα τελευταία χρόνια:
α). Εμπρηστικός πόλεμος κατά της Ελλάδας. Ο οργανωμένος εφιάλτης των εμπρησμών ήταν ανοικτός πόλεμος κατά της Ελλάδας… για το θράσος της να αψηφήσει τις αυτοκρατορικές εντολές και να συνάψει κομβικές σχέσεις με τη Ρωσία.
β). Οι ποικίλοι και πολύχρωμοι κουκουλοφόροι με τις βιοπραγίες, τις καταστροφές, τα καψίματα ναών, σημαιών, μνημείων και τόσων άλλων ωμών προβοκατόρικων πράξεων.
γ). Η λαίλαπα των σκανδάλων και της σκανδαλολογίας. Και πάρα πολλά άλλα φοβερά που ζούμε τα τελευταία χρόνια.

Τη στυγνή δολοφονία του νεαρού πρέπει να την εντάξουμε μέσα σε αυτή την τρομοκρατική στρατηγική έντασης και πολιτικών ανωμαλιών. Δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός, ούτε έγινε κατά λάθος. Το ότι δεν είχαμε μέχρι σήμερα θανάτους, μέσα σε αυτή την κλιμακούμενη τρομοκρατική στρατηγική των πολιτικών προβοκατσιών ήταν θαύμα.
Τα ΜΜΕ, όργανα αυτού του τρομοκρατικού, προβοκατόρικου παιχνιδιού θα απομονώσουν το γεγονός της δολοφονίας από τη γενικότερη στρατηγική. Θα επικαλύψουν τους πραγματικούς ενόχους, θα «ζουμάρουν» στο θάνατο, θα εμπορευτούν τον θάνατο, θα περιοριστούν στην κτηνωδία των μπάτσων και τις ευθύνες της κυβέρνησης.
Το ίδιο και οι πολιτικές δυνάμεις. Και αυτές όργανα του παιχνιδιού θα επικαλύψουν τα πάντα και θα βγάλουν ένα και μοναδικό ένοχο: Την κυβέρνηση Καραμανλή.
Αυτός είναι και ο στόχος αυτής της προβοκάτσιας: Να ρίξουν όλες τις κακοδαιμονίες, τις βιαιότητες, τα σκάνδαλα και τις δολοφονίες στην «δεξιά» κυβέρνηση Καραμανλή.
Η εκτέλεση ενός 15άχρονου κινητοποιεί τη γενική οργή, προκαλεί συναισθηματικές εκρήξεις σεισμικές, συσκοτίζει την πολιτική σκέψη και καταδικάζει άμεσα τον άμεσα ορατό: Αυτόν που κυβερνάει. Σε τέτοιες άγριες συναισθηματικές εκρήξεις, πυροδοτούμενες και από τους μηχανισμούς του συστήματος (ΜΜΕ, πολιτικούς και τις προπαγανδιστικές μήτρες των πλανητικών κέντρων) χάνεται αυτό που κρύβεται πίσω από τα γεγονότα, εξαφανίζονται οι σπόνσορες των τρομοκρατικών γεγονότων και των δολοφονιών. Μένει μόνο η δολοφονική θηριωδία του μπάτσου και η κυβέρνηση.
Δεν τίθενται ούτε τα απλά ερωτήματα:
α). Είχε κανένα συμφέρον η κυβέρνηση και μάλιστα όταν είναι κολλημένη στον τοίχο από την ολομέτωπη και υστερική επίθεση που τις γίνεται να προβεί σε τέτοιες εν ψυχρώ δολοφονίες; Το αντίθετο!!!
β). Μέσα στους μηχανισμούς καταστολής και στους μηχανισμούς του κράτους δεν λειτουργούν θύλακες του παρακράτους; Και ποιο είναι σήμερα αυτό το παρακράτος, ποιοι το ελέγχουν και τι επιδιώκουν;
γ). Το παρακράτος δεν είναι αυτό (σήμερα το παρακράτος των Αμερικανών και των «νταβάδων») που σε διάφορες ιστορικές καμπές της ιστορίας μας δολοφονούσε εν ψυχρώ, προκειμένου να προωθήσει τα σχέδια των οικονομικών μας πατρώνων; Η ιστορία μας βρίθει από παραδείγματα.
δ). Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ δεν είναι αυτές που έχουν αναγάγει σε επιστήμη την τρομοκρατία και την προβοκάτσια, τις ωμές δολοφονίες λαών και αθώων ανθρώπων για να επιβάλουν τα συμφέροντά τους και τα εφιαλτικά τους σχέδια;
Εάν εξετάσουμε νηφάλια τα γεγονότα, έξω από κομματικές παρωπίδες και ιδεολογικά στερεότυπα, έξω από αυτά που εμπορεύονται τα ΜΜΕ, έξω από την τυφλή οργή της εν ψυχρώ δολοφονίας και τα θρηνώδη, δημαγωγικά αλαλάγματα, θα διαπιστώσουμε τούτο: Η δολοφονία του 15άχρονου αποτελεί μια νέα ωμή προβοκάτσια των μηχανισμών της πλανητικής εξουσίας εναντίον των πολιτικών μας πραγμάτων. Αποτελεί έναν κρίκο στην εφιαλτική αλυσίδα των επιθέσεων εναντίον της Ελλάδας από τους μηχανισμούς της πλανητικής τρομοκρατίας και προβοκάτσιας.
Είναι αυτοί οι μηχανισμοί που:
α). Έχουν αλώσει και υποτάξει το κράτος και ιδιαίτερα τα σώματα ασφαλείας. Δεν υπάρχει κρατική εξουσία που να μην ελέγχονται τμήματά της και άνθρωποί της από τις παρακρατικές «οργανώσεις» και μυστικές υπηρεσίες.
β). Έχουν αλώσει και τα κόμματα. Μέσα στα κόμματα λειτουργούν και δρούνε «φράξιες» των πλανητικών μηχανισμών και των ποικίλων «νταβάδων», παρακρατικές «φράξιες».
γ). Έχουν καταστήσει τα «αριστερά» ιδεολογήματα τα κυρίαρχα του καθεστώτος, συνακόλουθα έχουν υποτάξει και τμήματα των ηγεσιών των «αριστερών» κομμάτων.
δ). Επιδοτούν και κατευθύνουν τις «αριστερές» προπαγανδιστικές εστίες, οι οποίες αποτελούν τους ιδεολογικούς ροπαλοφόρους του αυτοκρατορικού πολυπολιτισμικού καθεστώτος.
ε). Κατασκευάζουν και καθοδηγούν τις ποικίλες «ομάδες κρούσης» των κουκουλοφόρων.
Αυτοί οι μηχανισμοί «στήσανε» την εν ψυχρώ δολοφονία και επιχειρούν να οργανώσουν μια «λαϊκά εξέγερση», ΟΧΙ εναντίον του συστήματος, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ εναντίον του Καραμανλή. Με την αγαστή συμπαράσταση και συμμετοχή των «αριστερών» πολιτικών λακέδων και καθεστωτικών εξαρτημάτων.
Τα γεγονότα το αποδεικνύουν αν τα εξετάσουμε πολιτικά και νηφάλια:
α). Το επεισόδιο της «σύγκρουσης» των μπάτσων με τους νεαρούς ήταν έξω από κάθε λογική των κινηματικών συγκρούσεων. Δεν υπήρχε ΚΑΜΙΑ κοινωνική κινητοποίηση που να οδήγησε σε σύγκρουση. Τα γεγονότα έγιναν σαν μια «τυχαία» διένεξη!!! Ένα περιπολικό ξαφνικά …βρέθηκε να «μαλώνει» με μια ομάδα νεαρών ατόμων!!!
ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ έγκλημα! Διατεταγμένα καθοδηγούμενοι νεαροί (χωρίς να το γνωρίζουν) και διατεταγμένοι μπάτσοι. Διατεταγμένη και η δολοφονία. Μόνο πολιτικά αφελείς δεν μπορεί να διακρίνουν ότι εδώ υπάρχει προμελετημένο και σχεδιασμένο έγκλημα.
β). Εν ριπή οφθαλμού όλοι οι ιμάντες των «αντι-εξουσιαστών» ξεσηκώνονται!!!
γ). ΑΜΕΣΩΣ το ζήτημα παίρνει πανελλαδικές προεκτάσεις από τις οργανωμένες δυνάμεις της νεοταξικής αριστεράς. Το λαϊκό στοιχείο απουσιάζει και πριν, αλλά και μετά τα γεγονότα.
Το «εκσυγχρονιστικό» παρακράτος και ο ΣΥΡΙΖΑ κραυγάζουν δημαγωγικά και επιχειρούν να κατασκευάσουν νέο Πέτρουλα. Μόνο που ο Πέτρουλας έπεσε από τη σύγκρουση ενός ρωμαλέου και μαζικού λαϊκού κινήματος με το κράτος και παρακράτος της τότε δεξιάς!!!
Αυτά τα αντιδεξιά σύνδρομα θέλουν να αναστήσουν και σήμερα, αξιοποιώντας μια ζοφερή οικονομική και κοινωνική κατάσταση. Επιχειρείται η τυφλή πυροδότηση της λαϊκής οργής, όχι προς την κατεύθυνση της λαϊκής κινητικότητας και συνειδητοποίησης, όχι προς ένα αγώνα κατά του καθεστώτος και της σήψης του, αλλά προς την κατεύθυνση της απλής και τυφλής αντικατάστασης της κυβέρνησης με μια άλλη ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ελεγχόμενη από τους δυνάστες του κόσμου και τους εγχώριους «νταβάδες».
Μπαίνουμε σε μια εφιαλτική πολιτική περίοδο. Ευχόμαστε πραγματικά η ανάλυσή μας να είναι λάθος.
Ας αντισταθούμε στην πολιτική ύπνωση και ισοπέδωση που θέλουν να μας επιβάλλουν.

Πηγή: http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2918